Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Belirtilen indirim ilgili tarihteki diğer kanal fiyatları üzerinden ve otelin müsait durumdaki kapasitesi doğrultusunda geçerlidir.

Fourtounis Hotel**

FOURTOUNIS HOTEL, konaklamanızın konforunu sağlamak için her türlü çabayı gösteren bir aile işletmesidir. Otel 20 odadan oluşmaktadır. Daha kişisel ve mutlu bir ortam sağlayan küçük ölçekli bir otel. Sessiz ve dinlendirici bir gece uykusu çekmenizi en büyük önceliğimiz haline getiriyoruz.
 
Bir köy olarak Kefalos, Kos adasının güney ucunda, Kos kasabasına yaklaşık 40 km ve havaalanına 22 km (arabayla 20 dakika) uzaklıkta yer almaktadır. Otelin yakınında kaliteli yemekler ve yerel tarifler sunan çok sayıda taverna bulunmaktadır. Otelin önünde bir süpermarket, otobüs durağı ve araba kiralama hizmeti bulunmaktadır.
 
Kefalos'un körfez bölgesi 3 bölüme ayrılmıştır: Agios Stefanos, Kampos ve Kamari. Otel, Kampos bölgesinde yer almaktadır. Plaj otele 200 metre ve sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Deniz berrak ve sakin. Yüzmek, rüzgar sörfü yapmak veya sadece bir şezlongda bir şemsiyenin altında uzanmak için idealdir. Öğleden sonra öğle yemeğinizi yakındaki birçok tavernada ve sahilde yiyin. Güneş, deniz ve iyi ve sağlıklı yiyecekler, güzel ve sakin bir dinlenme tatili için gerekli ürünleri sağlar.
 
Kefalos'un yarımada oluşumundan dolayı üç tarafı keşfedilmeyi ve keşfedilmeyi bekleyen kumsallarla çevrilidir. Batı kıyısında Kochilari (uçurtma sörfü için ideal), Volcania, Agios Theologos, Limnionas ve Cavo Paradiso vardır. Doğu kıyısında Magic Beach, Paradise, Kamila, Cavo Greco ve Lagada var.

İletişim Bilgileri:

Adres : Kefalos, 85301 İstanköy/Yunanistan

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)

Mail: fourtounishotel@yahoo.gr

Webhttps://www.fourtounishotel.gr/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved