Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Belirtilen indirim ilgili tarihteki diğer kanal fiyatları üzerinden ve otelin müsait durumdaki kapasitesi doğrultusunda geçerlidir.

Kipriotis Maris Suites*****

Zen dekoruna ve taze, sağlıklı bir Akdeniz mutfağına sahip bu modern, dinlendirici süitlere aşık olacaksınız. Güneş alan ayrı bir oturma alanına ve geniş bir balkona sahip geniş odalar, plajın hemen karşısında kendi özel odanızı temsil eder. Beş yıldızlı Maris, sağlıklı yaşamı ve hayattaki iyi şeyleri benimseyen aileler için ideal olan, Kipriotis Resort Kompleksi içinde sofistike ama şık bir şekilde taze bir seçenektir.
 
Maris'teki yeni açık mutfak gastronomi konsepti, taze lezzetleri tam istediğiniz gibi sipariş etmenizi sağlarken, caz ve hafif müzik dokunuşlarıyla şık akşam eğlenceleri misafirler tarafından çok beğeniliyor. Sadece birkaç metre uzaklıkta, bitişikteki Kipriotis Panorama Hotel'deki gökyüzü barı ve gösterişli spa, tadını çıkarabileceğiniz bir karşılama buketi ekliyor. Bitişikteki fitness merkezi, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek isteyenler arasında popülerdir ve yoga ve Zumba'dan modern ağırlık kaldırma ekipmanlarına ve kişisel antrenmana kadar çok sayıda aktivite sunar. Bu arada, yakındaki Kipriotis Köyü ve Kipriotis Aqualand'deki eğlence dolu aktiviteler dünyası kesinlikle her yaştan çocuğa hitap edecek.

İletişim Bilgileri:

Adres : Psalidi, 85300 İstanköy/Yunanistan

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)

Mail: info@kipriotis.gr

Webhttps://www.kipriotis.gr/en/kipriotis-maris-suites

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved