Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Belirtilen indirim ilgili tarihteki diğer kanal fiyatları üzerinden ve otelin müsait durumdaki kapasitesi doğrultusunda geçerlidir.

Kipriotis Hippocrates Hotel****

Adını batı tıbbının babası Kos'lu Hipokrat'tan alan bu otel, dinamik ve sağlıklı bir atmosfere sahip olup, yetişkinlere özel bir otel olarak özellikle genç çiftler için popüler bir seçenektir. Tesiste sizi akıllı renkli dekor, harika yemekler, konforlu yeni nevresimler, büyük bir yüzme havuzu ve muhteşem deniz manzaraları bekliyor. Lobinin yanında yer alan canlı renklere sahip şık bar, denizin hemen karşısında yer alan şık bir butik otel hissi vererek, buluşmalar için mükemmeldir!
 
Hippocrates, spor salonu, spa ve gurme Akdeniz restoranı ile sofistike Panorama Hotel'e çok kolay erişim sağlayan Kipriotis Resort Complex'in merkezinde yer almaktadır. Diğer tarafta, daha fazla yemek seçeneği, tenis kortları, çocuk parkı ve kaydıraklı büyük bir havuzu olan tatil beldesindeki beş otelin en büyüğü ve en hareketlisi olan Kipriotis Köyü yer alır. Akşam yemeğinin ardından otelin hemen yanındaki Zona gece kulübü, Yunanistan'ın olağanüstü gece hayatını tatmak isteyenlere kapılarını açıyor.

İletişim Bilgileri:

Adres : Psalidi, 85300 İstanköy/Yunanistan

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)

Mail: info@kipriotis.gr

Webhttps://www.kipriotis.gr/en/kipriotis-hippocrates-hotel

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved