Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Belirtilen indirim ilgili tarihteki diğer kanal fiyatları üzerinden ve otelin müsait durumdaki kapasitesi doğrultusunda geçerlidir.

Zannis Hotel***

Tatiliniz için size en iyisini sunabiliyoruz.
 
Hoş bir bölgede unutulmaz bir konaklama geçirmenizi garanti edebilecek, büyüleyici Mikonos adasında çok samimi bir atmosfere sahip bir otel. Otelimiz Mikonos kasabasında, merkeze yaklaşık 100 metre uzaklıkta ve sizi adanın en nefes kesici plajlarına götürecek otobüslerin yakınındadır.
 
Tüm odalarda balkon, duş veya küvet, klima, direkt hat, telefon, buzdolabı, kasa, sat -tv, saç kurutma makinesi, Eski şehrin ve okyanusun panoramik manzarası, gerçekten güzel bir atmosferde gevşemenizi ve dinlenmenizi sağlayacaktır. , Otelde ayrıca yüzme havuzu, jakuzi, snack - bar, havuz bar bulunmaktadır. Ayrıca kahvaltı servisimiz vardır ve konukların kullanımı için SAT.TV'li bir dinlenme odası bulunmaktadır.
 
Zannis, konuklarına tamamen Yunan, zengin bir kahvaltı sunmaktadır. Kendinize zaman ayırın ve yöresel, ev yapımı ve taze ürünlerimizle restoranımızda zengin kahvaltı büfemizin tadını çıkarın.
 
Aydınlık, güneşli odalarımızda yemek yiyeceksiniz. Büfemizde çok çeşitli sıcak ve soğuk yemekler bulacaksınız - dilediğiniz her şey. Taze hamur işleri, muhteşem reçeller, sosis ve peynir spesiyaliteleri, sağlıklı tahıllar, rafine çaylar ve bol taze meyve gibi pek çok lezzet arasında her damak tadına uygun bir şeyler mutlaka vardır.
 
Yaz aylarında otelimizde kahvaltınızın tadını çıkarabilirsiniz, açık havada rahat bir kahvaltının tadını çıkarın ve kendinizi hareketli bir güne hazırlayın.

İletişim Bilgileri:

Adres : Güzel Sanatlar Okulu Yanı, 84600, Mikonos/Yunanistan

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)

Mail: zannis-htl@otenet.gr

Webhttps://zannis.gr/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved