Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Güllük Yalı Boutique Otel
 
Güllük Yalı Boutique Otel eşsiz deniz manzarası ile Güllük sahilinin en güzel yerinde bulunmaktadır. Konuklarımızın tüm isteklerini yerine getirebilmek maksadıyla bütün detaylar düşünülmüş ve her şey olabildiğince anlamlı kılınmıştır.
 
En ince ayrıntıların düşünülerek modern tarzda hazırlanmış, ferah iç mekanları ile rahatı ve konforu ön planda tutarak düzenlediğimiz odalarımızda konforlu bir tatilin keyfini keşfedeceksiniz.
 
Geleneksel Türk misafirperverliğinin ve hizmet anlayışının en seçkin örneğini sunan Güllük Yalı Boutique Otel, huzuru ve doğallığı sizlerle paylaşıyor. Konumu, konforu ve servis kalitesi ile misafirlerin ve Güllük’ün vazgeçilmezlerinden biri olmaya devam ediyor.
 
Güllük Yalı Boutique Otelimizde ziyaretçilerimizin rahat edebilmesi için tüm detaylar düşünülmüştür. Yüzme havuzu, beach, hamam, sauna, masaj etkinliklerden faydalanabilirsiniz.
 
Aileniz ya da misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz Standart Oda, Suit Oda ve Grand Suit Odalarımızın yanı sıra, beach restaurant ve barımız, havuzumuz ve muhteşem manzaralı Lobby barımız sizleri bekliyor.
 
İletişim Bilgileri:
 
Adres: Güllük Mah. Çamlık Sok.No:41, 48400, Milas/Muğla
 
- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)
 
web: https://www.gullukyaliboutiqueotel.com/
 
e-mail: info@gullukyaliboutiqueotel.com

Konum

Yorumlar

  • Cemile Çalışkan Sun tarih : 8.09.2019

    Eşimle birlikte Thermemaris Resort Spa da 3 gece 4 gün konakladık,çok memnun kaldık.Otel personeli bizlere güleryüzlü ve nazik davrandılar, yemekler ve ikramlar gayet iyiydi.Otelin bahçesi ve imkanları çok güzel.Ayrıca Retireepass yetkilisi Sayın Tanju beye çok teşekkür ediyorum,tüm sorularımıza gayet zarif bir şekilde cevap vererek,yol gösterdi...Bir sonraki seyatte görüşmek üzere...Bence harika bir fırsat.

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved