Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

TUR ÖZETİ:
İstanbul’un içinde, Kemerburgaz sırtlarından başlayacağımız yürüyüşümüze orman içinden patikalı/patikasız yollarda, fazla dik ve uzun olmayan inişler ve çıkışlarla devam ediyoruz. Biz bile yazarken ne demek istediğimizi anlamadık :) Kısaca en az 5.5 saat orman içinden küçük iniş çıkışlarla yürüyoruz. Budur:)

YÖRE:
MARMARA BÖLGESİ - YALOVA                               

AKTİVİTE: ORTA ZORLUKTA YÜRÜYÜŞ 

FİYAT:
Kişi Başı 59 TL. Profesyonel rehberlik, ulaşım, kdv, sabah ikramı, öğle yemeği, varsa giriş ücretleri, güleryüzlü ve kaliteli hizmet fiyata dahildir. SABAH İKRAMI:Poğaça, açma ve meyve suyu. ÖĞLE YEMEĞİ: Açık bufe sandwich. (kaşar, zeytin ezmesi, helva, dardanel ton, barbunya plaki, patlıcan kızartma, turşu, meyve suyu, gofret, muz, nutella ) Servisimiz doyurucudur:)

PROGRAM:
Saat 07.30 da Mecidiyeköy 'den son katılımcılarımızı da aldıktan sonra kahvaltı için simit sarayına giriyoruz. Kahvaltı sonrası yaklaşık yarım saatlik yolculukla Kemerburgaz'a varıyoruz. Sırt çantalarımızı öğlen yiyeceğimiz malzemelerle doldurduktan sonra yürüyüşümüze başlıyoruz. Yürüyüşümüz hemen orman içine girerek başlıyor. Ve bir daha Gümüşdere köyüne kadar hiç ormandan çıkmıyoruz. İlk etapta küçük iniş çıkışlarla devam eden yürüyüşümüz daha ilerilerde biraz daha dik iniş ve çıkışlarla süsleniyor. Kimi zaman dikenlerden kimi zaman su yataklarından ve kimi zaman da su kanallarından atlamalı hoplamalı eğlenerek yürüyoruz. Ayvad bendine vardığımızda iyice acıkmış oluyoruz. Burada açık büfe sandwich lerimizi göl havası soluyarak alıyoruz. Bende çıkmak normalde yasak ama başka yemek yiyeceğimiz bir yer olmadığı için ve karşıya geçmek zorunda olduğumuz için bend üstünden hareket ediyoruz. 1765 yılına tarihlenen bendin yüksekliği yaklaşık 14 metre. O yüzden kenara giderken aman dikkat :)
Yemek sonrası artık grup ve hava durumuna göre şekillenecek olan yürüyüşümüz ya stabilize yoldan ya da yine iniş çıkışlarla süslü sık orman içinden devam edecek. Saat 16.00 gibi varacağımız Gümüşdere köyünde çaylarımızı yudumladıktan sonra hava ve deniz sıcaklığına göre yüzmeye gidebiliriz. Denize girilmediği takdirde saat 18.00 gibi Mecidiyeköy’deyiz.
 
YANINDA GETİR:
Bilekleri saran yürüyüş botu.
Yedek ayakkabı, çamaşır ve mevsime göre yedek giyim eşyası.
Polar, yağmurluk veya panço.
Küçük bir sırt çantası (yiyecek, su ve kişisel malzemelerinizi taşımak için)
Mevsime göre gözlük, şapka, bere, eldiven, güneş kremi vs…
Yanınızda yeterli miktarda su bulundurun.
Hafif, kolay kuruyan, rahat ve dar olmayan giyisiler giyin. Kot giymeyin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Web: www.bukla.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved