Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Hotel Dias Kuşadası
 
Hotel Dias, Kuşadası'nın çok popüler bir oteller bölgesinde, hareketli şehir merkezine sadece birkaç dakika uzaklıkta yer almaktadır. Türkiye'nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Kuşadası, plajları, eğlencesi, gece hayatı ve mağazalarıyla tatilcilerin ilgisini çekerken Efes, Miletos, Didim gibi arkeolojik hazinelere yakınlığı da tarihi kaşiflerin ilgisini çekiyor. Meryem Ana'nın evi, yedi kilise ve daha birçok Hıristiyanlık için önemli yerleri de unutmamak gerek..
 
Dias Hotel nispeten küçük, aile tarafından işletilen ekonomik bir oteldir. Kendinizi evinizde hissedin ve ev sahiplerinizin sıcak misafirperverliğinin tadını çıkarın. Sen
kendinizi Ayhan'la bir bira ya da bir fincan çay içerken bulabilirsiniz
 
Kısa bir yürüyüş sizi Kuşadası İlçe Plajı'na götürecektir; Hotel Dias'ın hemen köşesinden minibüsler (dolmuşlar) en popüler plajlara ve Efes'e gitmektedir. Kuşadası'nı dolmuşlarla gezmek o kadar kolay ve ucuz ki, hayran kalacaksınız.
 
İletişim bilgileri:
 
Adres: Candan Tarhan bulvarı, No:64, 09400, Kuşadası/Aydın
 
- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORMU ARAYIN! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)
 
web: https://www.diashotel.com/
 
e-mail: info@diashotel.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved