Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

SARAYIN SÜRGÜN BAHÇESİ
BATI KARADENİZ

Her Cumartesi Hareket

Karasu - Akçakoca - Zonguldak - Bartın – Amasra - Safranbolu


1.Gün (Cumartesi) - İstanbul –  Karasu - Akçakoca - Zonguldak (Sabah Yolculuğu )
Siz değerli misafirlerimizi buluşma noktalarından alarak turumuza aracımızda birbirimizle tanışarak sabah yolculuğu ile başlıyoruz. İlk gezi noktamız olan Sakarya'nın gizli bahçesi Karasu'ya ulaşıyoruz. Devamında 1.derece doğal sit alanı olan ve dünyanın 2. Büyük longozu olan Acarlar Longozuna (içi ormanla kaplı göl) ulaşıyoruz. Yeşilin suyla birlikteliği bizleri kıskandıracak kadar büyülü bir ahenk oluşturduğuna şahit olacaksınız. Sonbaharın bu son demlerinde Mavi ile yeşilin buluştuğu Acarlar Longozunda doğayla baş başa kalacağınız tekne turu sizleri bekliyor. Göl üzerinde bulunan nilüferler çiçekleri bir hayli ilginize çekecek. Suyun üzerinde, Su menekşesi, Su Lalesi, çeşitli renkte, Nilüfer çiçekleri göreceklerimizden bazıları. Sonrasında bu doğa harikası yere veda edip Sakarya nehrinin tam Karadeniz'e döküldüğü yerde bulunan Yenimahalle'yi geziyoruz. Küçük kayıkçı tekneleri ve plajlarını gördükten sonra manzarasıyla kendini bizlere hayran bırakacak olan Küçük Boğaz’da kısa bir gezinti yapıyoruz. Karasu gezilerimizin ardından mavi bayraklı plajı ile ünlü Akçakoca'ya varıyoruz. Tarihi Akçakoca Evleri, Kızlar ağa Cami, Ceneviz Kalesi ve Dilek Kuyusu gezilerimiz sonrasında Zonguldak'ın en büyük ilçesi olan ve yeniden dizayn edilen sahil şeridi ile dikkat çeken Ereğli’ye ulaşıyoruz. Devasa büyüklükteki Ereğli Demir Çelik Fabrikasını panoramik olarak görüp Zonguldak’ta bulunan Otelimize ulaşıyoruz.

2.Gün (Pazar) - Bartın – Amasra – Safranbolu
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından ülkemizin gezilebilen en uzun mağarası Gökgöl Mağarasını ziyaret ediyoruz. Mağara gezimiz sonrasında Bartın üzerinden Amasra' ya doğru yol alıyoruz. Adını mitolojiye göre bir amazon kraliçesinden, tarihsel anlatıma göre bir Pers prensesinden alan, Fatih Sultan Mehmet'in Çeşm-i Cihan(Dünya'nın Gözü) diye nitelendirdiği kente vardığımızda Boztepe olarak adlandırılan ada ile anakarayı birbirine bağlayan Kemere köprüsüne geçiyoruz. Bir müze kent olan Amasra'nın sokaklarında dolaşırken kilise camisini, şehir surlarını ve Ceneviz armalarını görerek tarihi boyunca Amasra'nın simgesi olmuş ahşap işlerinin günümüzde merkezi olan Çekiciler Çarşısına geliyoruz. Burada gezinti ve alışveriş için bir süre serbest zaman veriyoruz. Gezimizi takiben kısa bir yolculukla Çam, Söğüt, Meşe, Kestane ağaçlarının dallarıyla tüneller oluşturduğu doğanın güzellikleri arasından Unesco tarafından koruma altına alınan Müze Kent Safranbolu'ya varıyoruz. Cinci Hoca Hanı, Cinci Hoca Hamamı, Pazar Yeri, Yemeniciler Çarşısı Köprülü Camii, Güneş Saati, hikâyesiyle sizleri şaşırtacak olan İzzet Mehmet Paşa Camii Manifaturacılar Çarşısı, Demirciler Çarşısı, Bakırcılar Çarşısı, Akça Su Kanyonu gezilerinden sonra Lokum alışverişi için serbest zamanımız oluyor. Safranbolu gezimiz sonrasında İstanbul'a doğru yola koyuluyoruz. Akşam saatlerinde siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak bir dahaki organizasyonumuzda buluşmak üzere üzülerek veda ediyoruz

Buluşma noktalarımız
Ataköy Marina Park Otoparkı    07.00
Küçük Çiftlik Otoparkı Maçka    07.30
Kadıköy Evlendirme Dairesi     08.00
Dönüş Saati / İstanbul        23.00

Gezi Ücretine Dâhil Olan Hizmetler:         
Otelde 1 gece yarım pansiyon konaklama,  lüks araçlarla ulaşım hizmetleri, yörelerde görülmesi ve keşfedilmesi gerekli olan önemli tüm yapıtlar doğal ve kültürel varlıklar ve ören yerleri , otobüsümüzde program süresince sınırsız çay kahve ve meşrubat çeşitleri ikramı hizmetleri, TÜRSAB seyahat güvence Paketi, KDV.

Gezi Ücretine Dâhil Olmayan Hizmetler:
Yolda ve mola tesislerinde yapılan şahsi harcamalar, öğle yemekleri ve yemeklerdeki içecekler, ekstra düzenlenecek olan turlar müze, ören yeri giriş ücretleri ve rehberlik hizmetleri.
 

Ödeme Şekilleri

Peşin

Kredi kartı tek sefer

Taksitli

Yetişkinler

155 TL

159 TL

172 TL

İlave yatak

135 TL

139 TL

152 TL

Tek kişi

189 TL

195 TL

211 TL

7 – 12 yaş

119 TL

125 TL

133 TL

2 – 6 yaş

89 TL

89 TL

89 TL

 

Notlar:
Müze, ören ve rehberlik ücreti tam 40 TL
Müze ve Ören yeri giriş ücretleri ofislerimizde fatura karşılığı toplanır. Ofislerimizde ödenir. Tura iştirak eden her misafir bu ücreti ödemekle yükümlüdür. 17 Yaş altı 65 Yaş ve üstü TC Vatandaşı Basın Kartı, Kültür ve Turizm Bakanlığı çalışanları ile Müze Kartı olan konuklarımıza rezervasyon esnasında 5 TL indirim uygulanır. İndirimden yararlanan misafirlerimiz tur esnasında kimlik ibraz etmekle yükümlüdür. Etmedikleri takdirde aradaki farkı ödemekle yükümlüdür. Turizm sigortası yasa tarafından mecburi kılınan kişileri değil satın alınan turu güvence altına almaktadır. Otobüslü turlarımızda misafirlerimizin kalkış saatinden en az 15  dakika önce kalkış noktasında bulunmaları gerekir. Rehber gerekli gördüğü takdirde tamamını gerçekleştirmek koşuluyla tur programı akışında değişiklik yapma hakkına sahiptir. Oteller benzer kategoride olmak kaydıyla değişiklik gösterebilir. Mücbir sebeplerle yapılamayan veya eksik yapılan gezilerden acentamız sorumlu değildir. Gezi programı paket olup bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.  0-6 yaş çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır. Yukarıda ki program ve fiyatlar bayram ve özel dönemleri kapsamaz.

Tur İçin Öneriler:
Rahat edebileceğiniz yürüyüş ayakkabısı ve kıyafetler. Fotoğraf makinesi için yedek pil. Ani değişebilecek hava sıcaklığına karşın polar veya yağmurluk. El feneri. Varsa sürekli kullandığınız ilaçlar.


Ritmo Tur Genel Merkez
Ahi Evran Cad. No:9
Ata Center İş Merkezi
B-Blok Kat:G2 No:189
Maslak - İstanbul

TEL : 444 5 255
WEB : www.ritmotur.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved