Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Ormanevi Otantik Hotel

Ağva'nın huzurlu tepesinde konumlanmış; denize 150m,Göksu nehrine 700m mesafede muhteşem bir orman içinde 4 dönümlük arazide yer almıştır. Bahçesinde yetiştirdiği ekolojik yiyeceklerle harika lezzetler yaratan bir mutfağa sahip. Süleyman beyin kendi ürettiği turşu ve reçellerini de mutlaka denemelisiniz.

Toplam 10 odası (2 adet balkonlu, 2 adet jakuzili) ve 22 yatak kapasitesi olan Ormanevi 3 katlı olup sizlere unutulmaz anlar yaşatacaktır. İstanbul'un trafiğinden, gürültüsünden, sıcağından bunalan dostlarımız için yemyeşil bir doğanın içinde kuş sesleri ve sincaplar arasında sessizlik içinde bir dinlenme sunmayı amaçladık.

Havuzumuzun başında kitabınızı okurken güneşin tadına varacak, dizüstü bilgisayarınızla havuzbaşında iletişiminizi sağlayarak kafanızdaki olumsuzlukların tümünü boşaltacaksınız.

Odalarımızdaki konforla her an her istediğiniz elinizin altında olarak kendi evinizin konforunu yaşayacaksınız. Akşam yemeğinde tamamı kendi bahçemizde yetiştirdiğimiz ve kendi ellerimizle hazırladığımız çeşitli ve değişik mezelerle canlı müzik eşliğinde doyumsuz hazlar alacaksınız. İçkinizi yudumlarken iş yaşam stresinden eser kalmayacak.

Yıldızlar altında doğa içinde ateş başında şarabınızı yudumlarken şarkılar söylemek her şeyi unutturacak ve ilişkilerinize yeni boyutlar katacaksınız. Ayrılırken yeni arkadaşları ve dostları bırakmanın hüznünü yaşayacak ve yeniden kendinizi buraya atmanın fırsatını yaratacaksınız.

İLETİŞİM :

Adres : Yakuplu Caddesi No:146 Ağva

E-Mail: info@ormanevi.com

Web    : http://mintshotel.com

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08), e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved