Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Grand Hasankeyf Hotel

Batman Havaalanı'na 5 km mesafedeki Grand Hasankeyf Hotel, ücretsiz Wi-Fi erişimi, Türk hamamı ve sauna hizmeti de sunmaktadır. Hotel’in tüm odalarında düz ekran TV ve minibar içeren klimalı konaklama birimleri vardır.

Hotel Grand Hasankeyf'in modern dekora edilmiş odalarında saç kurutma makineli özel banyolar bulunmaktadır. Bazı geniş süitlerde çay/kahve yapma imkanı ve oturma grubu mevcuttur.

Tesiste her gün açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Otelin bahçesinde bir fincan Türk kahvesinin tadına doyum olmaz. Ek ücret karşılığında havaalanı servisi sağlanmaktadır. Konuklar oda servisinden 24 saat boyunca yararlanabilmektedir.

Grand Hasankeyf Hotel, Hasankeyf antik kentine 36 km uzaklıktadır. Tesis bünyesinde ücretsiz özel otopark yer almaktadır. Oda sayısı 67.

İletişim Bilgileri :

Adres : Atatürk Bulvarı No:155 Merkez,BATMAN

E-mail : bilgi@grandhasankeyfotel.com

Web : http://grandhasankeyfotel.com/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved