Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Grand Denizli Hotel 

Denizli Şehir Merkezi’nde, merkezi bir konuma sahip olan Grand Debizli Hotel, otogar ve tren istasyonuna sadece yürüyerek 5dk. mesafededir. Grand Denizli Hotel, ses yalıtımlı odalarıyla konforlu konaklama imkanı sunmaktadır.

Klimalı odalar, modern mobilyalarla estetik bir anlayışla dekore edilmiştir. Odaların tümünde LCD TV, ücretsiz Wi-Fi ve minibar bulunmaktadır. Mermer banyolar saç kurutma makinesi ile donatılmıştır.

Sabah kahvaltısı “açık büfe” olarak servis edilmektedir. Akşam yemeklerinde alakart restoranda lezzetli yemekler sunulmaktadır. Konuklar lobi barda içkilerini iyudumlarken günün yorgunluğunu atabilirler.

Grand Denizli'nin bünyesinde konukların rahatlamaları için hamam, sauna ve havuzlu jakuzi imkanı bulunmaktadır. Konuklar, ek ücret karşılığında söz konusu hizmetlerden yararlanabilirler.

Konuklar 400 metre uzaklıktaki, eski çarşı ve Kaleiçi'ni ziyaret edebilirler. Hotel Grand Denizli'den 15 dk. yürüme mesafesinde alışveriş merkezleri de bulunmaktadır. Otel bünyesinde ayrıca ücretsiz özel otopark da mevcuttur. Oda sayısı 74.

İletişim Bilgileri :

Adres : Saraylar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:6 Denizli

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail : info@granddenizlihotel.com

Web : http://www.granddenizlihotel.com/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved