Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

* Fiyatlar çift kişilik oda da kişi başı "Oda & Kahvaltı" gecelik 35€'dur.

Austria Trend Hotel Ljubljana 

Ljubljana-Bezigrad otoyol çıkışına sadece 500 metre, Ljubljana Fuarı'na ise 2,5 km mesafede yer alan Austria Trend Hotel Ljubljana, spa-sağlıklı yaşam merkezi, bünyesindeki restoranlar ve tümü estetik anlayışla döşenmiş geniş odaları ile hizmet vermektedir. Otelin her yerinde hızlı WiFi erişimi ücretsizdir.

Oteldeki tüm odalarda klima, minibar, düz ekran kablo TV, kasa ve çalışma masası bulunmaktadır. Özel banyolarda küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur. Tüm konuklar Ljubljana şehir merkezine servis otobüsünden, Süitlerde ve Executive Odalarla kalan konuklar ise Sense Wellness Club erişiminden ücretsiz olarak yararlanabilirler.

Tesis bünyesindeki restoranda her gün zengin açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Austria Trend Hotel Ljubljana'nın yenilenmiş alakart restoranı Winners'ta öğle veya akşam yemeğinde yerel ve uluslararası lezzetlerin yanı sıra "slow food" seçeneklerinin tadına bakabilirsiniz. Gündelik taze yiyecekler arıyorsanız, yakın zamanda açılmış spor bar Winners Lounge'un keyifli ortamında spor yayınlarını izlerken ve canlı müzik dinlerken Slovenya biraları, hamburgerler ve ev yapımı tatlıların tadına bakabilirsiniz.

Doğu temasında dekore edilmiş Sense Wellness Club'ta hamam, Fin saunası, bio sauna, spa küveti ve VIP alanı mevcuttur. Ek ücret karşılığında çeşitli geleneksel ve doğuya özgü masajların yanı sıra güzellik uygulamaları yaptırabilirsiniz. Tesisin 24 saat egzersiz yapabileceğiniz fitness merkezinde modern fitness ekipmanları, koşu parkuru ve spor kliniği bulunmaktadır.

Austria Trend Hotel Ljubljana, Ljubljana Eski Kenti'ne 4,5 km, Ljubljana Havaalanı'na ise 28 km uzaklıktadır. Tesis bünyesindeki güvenlikli otopark ek ücrete tabidir. Oda Sayısı : 214

İletişim Bilgileri :

Adres : Dunajska Cesta 154, 1000 Ljubljana, Slovenia

Yetkili : Maja Domitrovic Reservation representative

Tel :  +386 1 588 25 00 

E-mail : reservations.ljubljana@austria-trend.at

Web : https://www.austria-trend.at/en/hotels/ljubljana

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved