Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Zorba

Anthony Quinnden, en iyi yönetmen, en iyi erkek oyuncu ve en iyi film de dahil olmak üzere toplam 7 dalda Oscara aday gösterilen muhteşem film.

Basil (Alan Bates) bir Yunan adası olan Giritte yaşayan ve son derece sosyal, kaba ve hayatı seven köylü Zorbanın (Quinn) dostça davrandığı çekingen ve utangaç İngiliz bir yazardır. Zorba Basilin terkedilmiş maden ocağında çalışmayı kabul ettiğinde genç adam dünyayı gözlemek yerine onun bir parçası olmaya başlar.

Arabistanlı Lawrence

Yönetmen David Lean, ünlü İngiliz subayı T. E. Lawrence (Peter OToole)in Ortadoğuya yaptığı seyahati konu alan gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor. Birinci Dünya Savaşı sırasında Arabistanda görevlendirilen Lawrence, savaşan Arapları cesaretle gerilla savaşlarına sokar ve hüküm sürmekte olan Osmanlı İmparatorluğuna karşı acımasız çöl savaşlarında muhteşem başarılar kazandırır.

Leanin bu muhteşem, nefes kesen başyapıtı 1962de başta En İyi Film olmak üzere 7 dalda Oscar ödülü kazanmıştır. Yeniden düzenlenmiş şekliyle Arabistanlı Lawrence, seyirciye yeni bir sanatsal deneyim kazandıracak.

Altın Eldiven

2 Oscar Ödüllü Anthony Quinnin başrolünde olduğu "vurucu" bir drama!

Mountain Riviera (Quinn) geçen yıldan sonra final kemerini takmaya hazırdır. Ancak doktor, yediği tek bir yumruğun bile onu ebediyen diskalifiye edeceğini söyler. Sadık antrenörü (Rooney) ve kibar müşteri danışmanı in de desteğiyle istemeye istemeye ringlerin dışında bir iş bulmaya razı olur. Fakat finans danışmanı Maishin onun için daha başka planları vardır. Büyük bir bahis uğruna Riverayı ringlere dönmeye zorlar.

Barabbas

Anthony Quinnden Unutulmaz Bir Klasik!

Dinler tarihinin en önemli kesitlerinden birinde, İsanın çarmıha gerilişi öncesindeki ünlü Barabbas öyküsünü Quinnin üstün bir performansla oynadığı bu film sade, kanınıza dokunacak kadar etkileyici ve bir klasik... Arthur Kennedy sahte dinci Romalı Pontius Pilate rolünde.

Navaroneun Topları

Gregory Peck, Anthony Quinn ve David Niven imkansız bir görevi gerçekleştirmekle yükümlü olan müttefik sabotajcılarıdır. Zaptedilmesi son derece güç olan Nazi hakimiyetindeki bir adaya gizlice nüfuz etmek ve tuzağa düşürülmüş 2000 İngiliz askerinin kurtuluşuna engel olan, iki dev uzun menzilli sahra topunu yoketmekle görevlendirilmişlerdir.

Karalistede anılan senarist Carl Foreman (High Noon, The Bridge on the River Kwai) 50li yıllar boyunca isimsiz çalıştıktan sonra adını ve saygınlığını yeniden sağlamak durumundaydı. Bunu gerçekleştirmek için, Alistair MacLeanın çok satan romanı Navaroneun Toplarını beyazperdeye aktarmaya karar verdi. Mükemmel bir oyuncu kadrosu ve dev bir prodüksiyonla film büyük başarıya ulaştı. En İyi Film Ödülü de dahil olmak üzere yedi dalda Oscar Ödülü adayı gösterilip bunlardan En İyi Özel Efekt Oscar Ödülüne layık görüldü. Foreman başarı kazanırken durumdan asıl faydalı çıkan MacLean oldu ve romanları beyazperdede, aralarında Ice Station, Zebra ve Where Eagles Darein de yeraldığı birçok macera dolu destana kaynak oldu. Bununla birlikte Navaroneun Topları, MacLean uyarlamaları arasında en başarılı yapım olmakla kalmayıp, aynı zamanda hatırı sayılır macera aksiyon filmleri arasında yeraldı.


Disk Sayısı: 5

Dil Seçenekleri
İngilizce(Orijinal)
Türkçe(Altyazı)

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved