Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Kervan Tatil Köyü

Oksijen deposu Altınoluk’un oldukça sakin bir köşesinde; güneş, deniz ve kumun yanında, Kazdağları’nın kutsal zeytin ağaçlarının gümüşümsü rengi ile Ege’nin pırıl pırıl mavi sularının birleştiği yerde… Muhteşem bir Altınoluk oteli ile sizlerin karşısındayız…
 
Muhteşem bir tatil için olmazsa olmazlar arasında lezzetli yemekler ve kaliteli mekanlar gelir. Gün boyunca gerek doğa yürüyüşleri, gerekse denizde yüzme gibi aktiviteler yaparsınız. Ardından hem öğle yemekleri hem de akşam yemekleri için kaliteli yiyeceklerin tadına bakmak şarttır.
 
Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Beldesi de bu yönden son derece dikkat çekici bir turistik merkezdir. Özellikle de Kervan Tatil Köyü bünyesinde yer alan denize sıfır restoranda, muhteşem bir manzara eşliğinde organik, doğal, lezzetli yemekler yenebilir ve dünya mutfaklarından da farklı tatlar denenebilir.
 
İletişim Bilgileri :

Narlı Mahallesi İskele Sokak No: 352 Altınoluk – Edremit/BALIKESİR

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail : kervantatilkoyu@gmail.com

Web :https://www.kervantatilkoyu.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved