Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

[Tek kişilik konaklamalarda belirtilen fiyatların üzerine %50 “Single Oda Farkı” eklenir.]

Eman Termal Hotel

Butik bir tatil köyü şeklinde yapılan otel, muhteşem bir doğaya sahiptir. Tüm alanlar, doğa ile tanışmanızı kolaylaştırmak üzere planlanmış olup, doğal çıkışlı termal olarak nehir şeklinde akan suyun etrafındaki yürüyüş yolunda, dinginliğin ve huzurun tadını çıkarmaya doyamayacaksınız.
 
Otelde bulunan termal su, doğal mineralli akratotermal sular grubunda olup kaynağından 33 derece çıkış sıcaklığına sahiptir.
 
Termal su, odalarda duşlar için 50 – 55 dereceye ısıtılmış olarak verilir.  Havuzlara gelen mineralli su ise tesis dışındaki ayrı bir kaynaktan gelir. Bu suyun da havuzlardaki ısısı 28 - 30 derecedir. İçinde nefesi zorlayacak herhangi bir mineral bulunmadığından kapalı havuzlarda çok rahat yüzülebilir. İçerisinde bulunan yüksek orandaki selenyumun ve çinkonun antioksidan özelliği sayesinde, çeşitli cilt hastalıklarının tedavisinde yardımcıdır. Başta Sedef hastalığı olmak üzere, İktiyozis hastalığı (balık pulu hastalığı), cilt yaraları, yanıklar, egzama, mantar, sivilce, akne, allerji ve kemik erimesine iyi gelmektedir
 
Tesiste, hepsi termal su ile doldurulmuş, birisi ortak kullanımlı açık, diğer ikisi kapalı bay ve bayanlar için ayrı ayrı olmak üzere toplam 3 adet havuz vardır. Kapalı havuzlarda 2 adet de çocuk havuzu olup, havuzlar bölgesinde ayrıca duş, tuvalet ve soyunma kabinleri bulunmaktadır.
 
Havuzdan sonra saunada terleyip toksin atabilir ve yine termal özellikli Türk Hamamında hamam keyfi yapabilirsiniz. Türk hamamı ve Sauna, konaklayan otel misafirlerimiz için ücretsizdir.
 
İletişim Bilgileri:

Adres: Emendere Mahallesi Sındırgı/Balıkesir/Turkey 

E-mail: bilgi@emantermal.com
 
Web: www.emantermal.com
 
BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08), e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved