Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Platform'daki fiyat; Pazar günü dahil  hafta içi günlerinde geçerlidir (Cuma ve Cumartesi konaklamaları hariç). Ancak, bir hafta (7 gün) ve üzeri konaklamalarda, yer müsaitliği koşuluyla arzu edilen günden itibaren Otel'e giriş yapılabilir!

Adramis Thermal Hotel
 
Kuzey Ege'de Kazdağları ile denizin kucaklaştığı, bir yanda denizin tuzlu suyu, diğer taraftan oksijen kaynağı dağlarından buz gibi tatlı suları, zeytin ağaçlarıyla bezenmiş doğal güzelliklerin buluştuğu tatil bölgesinde termal tesislerinden sıcak şifalı sular fışkıran ülkemizin bu cennet köşesinde, yaşam hakkının kutsallığına inanan düşünce ile kurulmuş bir termal tesis olarak sağlıklı insan, sağlıklı toplum bilincinde, sevecen şefkat ve güleryüzlü hizmeti görev bilenpersoneli ile hizmetinizdedir. Ayvalık, Ören, Akçay, Güre, Altınoluk gibi önemli turizm merkezlerinin kavşağında bulunan tesisimiz, Edremit Körfez Havaalanının yanıbaşında olması nedeniyle havayolu ulaşımı ile şimdi sizlere çok daha yakın.

İletişim Bilgileri :

İzmir Yolu Üzeri 5.Km, Bostancı Mh. Edremit/Balıkesir

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail : info@adramis.com.tr

Web : www.adramis.com.tr

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved