Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

[Tek kişilik konaklamalarda belirtilen fiyatların üzerine %50 “Single Oda Farkı” eklenir. Platform'daki fiyat; Pazar günü dahil  hafta içi günlerinde geçerlidir (Cuma ve Cumartesi konaklamaları hariç). Ancak, bir hafta (7 gün) ve üzeri konaklamalarda, yer müsaitliği koşuluyla arzu edilen günden itibaren Otel'e giriş yapılabilir                                                                                                                                                             

Gönen Kaplıcaları Güneş Otel 

YILDIZ OTEL'İN Arka bahçesinde yer alan GÜNEŞ OTEL 3 katlı bir tesis olup otel bünyesinde bayanlara ve baylara özel 2 adet havuz (İKLİMLENDİRME SANTRALİ SAYESİNDE NEM ORANI AYARLANABİLİR) yine bayanlara ve baylara özel 2 adet TÜRK HAMAMI istenilen saatte kullanılabilir.
 
Yeniden dizayn edilen lobi restorant ve vitamin barında rahatlığın keyfini çıkarabilir.
 
Bilardo ve oyun salonunda eğlenceli saatler geçirebilirsiniz otelimiz 57 oda ve 114 yatak kapasitelidir.

Sizi; sağlık çemberine alıyoruz.

Sağlık Bakanlığı’nca Ruhsatlı Dünyaca Ünlü Gönen Kaplıcaları suyunun toplam mineral konsantrasyonu litrede 1796.9 mg dır ve Florlu Termo-mineral su niteliğindedir.

Bu termomineral suların Kas İskelet Sisteminin : Ortopedik (kırık sonrası sekeller, kontraktürleri, artroplasti,ameliyat sonrası sekeller vb) Nörolojik (spastisite, yüz felci, carpal tünel sendromu gibi sinir sıkışmaları, ilaç tedavisinden sonraki hemipileji sekelleri, miyopatiler vb) hastalıkların rehabilitasyonunda Romatolojik (ankilozan spondilit, romatoit artrit, monoartritler, poliartiritler, fibromiyalji, asteoartiritler,spondilozis, spondilostosis, spinal itenoz, mekanik bel ağrıları, bel-boyun fıtıkları, lumbo-syataljiler, her türlü artroz (kireçlenme), kronik tendon ve tendon kılıfı, eklem kapsülü gibi yumuşak doku romatizmaları, vb) hastalıkların rehabilitasyonu ve tedavisinde endike olduğu Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmıştır.

Gönen Kaplıcaları, Marmara Bölgesi’nde, kuzeyli rüzgarların hakim olduğu, bunaltıcı sıcağı olmayan iklimi ile yeraltı sıcak mineralli sularının şifa etkinliği yüksek, geleneksel uygulamalarıyla tanınmış bir KÜR MERKEZİ’dir.

Çağdaş tıpta, KAPLICA KÜR MERKEZİ (KURORT) , Kaplıca tedavisinin etkinliğini sağlayan doğal kaynaklar-yeraltı sıcak mineralli su ile kaynağın bulunduğu yöreye özgü iklimsel faktörler, bitki örtüsü, sosyal çevre olanakları ve tüm bu olanakların, “KAPLICA HEKİMİ” (Badearz) denetiminde, kişiye, hastalığına uygun tedavi programı çerçevesinde done edilerek uygulandığı yerdir.

Tropikal gün sayısı yok denecek kadar azdır, hava sıcaklığı Haziran-Eylül döneminde 25-30°C arasında değişir. Gönen’in termal koşulları dikkate alındığında, aşırı bunaltıcı sıcak koşullar bulunmadığı görülür. Hakim rüzgarların, kış aylarında güneybatı, yaz aylarında kuzeydoğudan esmesi, bulutlu günler sayısının 30-60 gün, olması iklimin kür ortamı için uygunluğunun ifadesidir.

Avrupa Kaplıcalar Birliği üyesi Dünyaca Ünlü GÖNEN TERMAL RESORT Sağlık Bakanlığı tarafından 31.01.2003/4 tarih ve sayı ile ruhsatlandırılmıştır.

Doğanın Kalbinde, Şehrin Merkezinde. Doğa Sağlık Dinlenme ve Eğlence Dünyası.

İletişim Bilgileri:

Adres: Kurtuluş Mahallesi, Banyolar Cad. 6, Gönen/Balıkesir

E-mail: info@gonenkaplicalari.com

Web: http://www.gonenkaplicalari.com/oteller/gunes-otel

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08, e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved