Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

İnaltı Termal Otel

Yemyeşil doğanın ortasında, Termal su ve mineralli çamurun, 14. asırdan bu yana bedensel ve ruhsal arınma merkezi olarak hizmet vermektedir...

İnalti Termal'de uzman bir fizik tedavi ve rehabilitasyon mütehassısı, tamamen köy usulünde hazırlanmış açık büfe yemek ve sabah kahvaltısı olanakları, sıcak ve soğuk yüzme havuzları, buharlı ve fin sauna, kaynağında termal çamur  bulunmaktadır.         

İnaltı termal, sizlere hayatınızdaki bedensel ve psikolojik sorunlarınızı unutturacak, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissetmenizi sağlayacak ve hayatınızın en keyifli günlerini yaşatacaktır....

Su, başlı başına bir mucizedir.Yaşamın kaynağı, yeryüzündeki tüm canlıların varlıklarını sürdürebilmeleri için tek ve ortak ihtiyaçlarıdır.Termal su ya da kaplıca olarak adlandırılan, litrede 1 mg'dan fazla mineral bulunduran ve 20 santigrat derecenin üzerindeki sular ise güzellik ve şifa kaynağıdır.           

İnaltı Termal suyun ve mineralli çamurun; kronik dönemlerinde romatizmal hastalıkları, kronik bel ve boyun ağrısı, osteoartrit, yumuşak doku hastalıkları,ortopedik ameliyat ve kırıklar sonrası mobilizasyon çalışmalaırnda tamamlayıcı tedavi unsuru olarak kullanılabilir niteliktedir. SGK kapsamında HEYET RAPORU ile emekli veya çalışan hasta kabulü yapılır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ :

92/1 sok. Tekke Köyü Sarayköy DENİZLİ

Web: http://www.lycusriver.com

E-mail: inalti_termal@hotmail.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved