Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

[Tek kişilik konaklamalarda belirtilen fiyatların üzerine %50 “Single Oda Farkı” eklenir. Platform'daki fiyat, Pazar günü dahil, hafta içi günlerinde geçerlidir (Cuma ve Cumartesi konaklamaları hariç). Ancak, bir hafta (7 gün) ve üzeri konaklamalarda, yer müsaitliği koşuluyla arzu edilen günden itibaren Otel'e giriş yapılabilir.]

Safran Termal Resort Sandıklı

SAFRAN THERMAL RESORT SANDIKLI kalitesi ve konforu ile siz saygıdeğer misafirlerimize yepyeni bir termal keyif anlayışı getirmiştir. Termalin incisi olan SAFRAN THERMAL RESORT SANDIKLI toplamda 352 odası ve 1100 kişi yatak kapasitesi ile yurt iç ve yurt dışında dahi bilinen SANDIKLI HÜDAİ KAPLICALARI mevkiinde bulunmaktadır.

Efsanesi ve şifası ile bilinen ve yıllardır rağbet gören kaplıca suyu ve çamuru ile sürekli yabancı ve yerli misafirlerimize en iyi ve en yeni hizmeti sunmaktayız. Frigya'lıların mukaddes şehir saydığı ve bir çok efsaneye konu olmuş Sandıklı Hüdai Kaplıcalarını diğer kaplıcalardan ayıran en önemli özellik, ünü tüm dünyaya yayılmış olan çamur banyoları, doğal termal mineralli suyla ısıtılan doğal buhar odaları, 500 m. devam eden jeolojik bir çatlağın farklı yerlerinde kaynayarak 68 derecelik sıcaklığa ulaşan şifalı su ile özel şekilde hazırlanan toprağın karışımından oluşur.

Otelimiz içerisinde 5 adet panoramik ve kapalı asansörümüz hizmet vermektedir. Bir adet asansör ise özellikle acil durumlarda hasta sedye asansörü olarak geniş kapasiteli dizayn edilmiştir. Lobi katında resepsiyon, 24 saat açık lobby bar, oturma alanları, disko ve canlı müzik aktiviteleri için ayrılan bölümümüz, Osmanlı Alakart Restoranımız, kitap okuma bölümümüz ve oyun salonumuz, alışveriş yapabileceğiniz çeşitli satış ünitelerimiz ve Ana Restoranımız bulunmaktadır.

Ayrıca alt katta ise Snack Bar ile yemek ve içecek hizmeti sunmaktayız. Özel toplantılarınız ve kutlamalarınız için yararlanabileceğiniz Alaiye konferans salonumuz, çocuklar için mini kulüp ve eğlence merkezimiz, bay-bayan kuaför salonlarımız ve business center salonu ile internet ortamında çalışma yapabileceğiniz odamız yer almaktadır. Spa Merkezi ise sizlere özel tasarlanmış olup bay-bayan olarak ayrılmıştır. Uzakdoğu masajları ile hizmet veren Sağlık Merkezimiz, çeşitli termal ve normal havuzlarımız ve keyifli anlar için aqua parkını da sizler için unutmadı. Otelden bağımsız olarak tasarlanmış, çeşitli toplantı ve organizasyonlarınız için düşünülmüş, en yeni ses ve ışık teknolojisi kullanılarak yapılan Konferans Binamız mevcuttur.

İletişim Bilgileri:

Adres: Hüdai Kaplıcaları Girişi Çakır Mah. Küme Evleri No:265 Sandıklı/ Afyon

E-mail: info@safrantermal.com

Web: http://safrantermal.com

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08, e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

  • Belgin İleri tarih : 9.11.2019

    3-8 kasım arasında kaldığım Safran Termal otelden genel olarak memnun kaldık termal kısmı biraz daha iyi işletilirse güzel olur.Restoranda Mehmet şefin özel ilgisi içinde ayrıca teşekkür ederim. Retirepass ve Tanju beyin yardımları ile güzel tatiller geçirebiliyoruz herkese tavsiye ederiz.

  • Canan bozkurt tarih : 22.10.2018

    Yaklaşık bir ay evvel otelinize misafir olduk.Herşey bilhasa yemekler çok fazla çeşitli ve Güzeldi.Hüdai Demir kardeşimizde güler yüzlü ve yemekhanede çok yardımcı olduğu için teşekürlerimizi bidirmek isterim.Fakat sıcak su havuzunda kesinlikle kurallara uyulmuyordu.Bonesiz mayosuz gecelikle girenler beni rahstsız etti.

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved