Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Labranda Lebedos Princess Hotel

Konum
Bu samimi ve her şey dahil 4 yıldızlı Holiday Resort Lebedos Princess, geniş bahçesi ve Azur mavisi Akdeniz ile çevrili, Türkiye'nin Ege Denizi'nin en muhteşem plajlarından birinde yer almaktadır. "CITTASLOW" (SLOW CITY) Seferihisar'a 5 km, balıkçı köyü Sigacık'a 2 km, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na (60 Km) ise 1 saat uzaklıktadır. Bu harika otel, civardaki enfes köyleri keşfetmek isteyen, Theos, Efes veya Apollon Tapınağı gibi tarihi yerleri keşfetmek ve gerçek Türk misafirperverliğini yaşamak isteyen çiftler ve aileler için mükemmel bir seçimdir. Çevre dostu tesis, olağanüstü bir konumda en iyi hizmeti sunmaktadır.
 
TESİSLER
Modern olanaklarla donatılmış 176 oda, otelin çevresindeki bahçedeki 2 katlı büyüleyici alçak binalarda yer almaktadır. Kendi büyük bahçelerinde ayakta durmak; Denize bakan bir ana binaya ve geriye doğru 22 adet Bungalow tarzı konaklama bloğu bulunmaktadır. Plaja giden odaların ve resepsiyonun, lobinin, SPA'nın, restoranların bulunduğu ana binaya giden yollar. Eco dostu Lebedos Princess Holiday Resort'taki olanaklar 2014 yılında tamamen yenilenmiştir ve rahatlatıcı bir tatil için ihtiyacınız olan her şeyi sunmaktadır. Özel kumlu ve çakıllı plaj ile çocuk bölümü ve ücretsiz şezlonglar, şemsiyeler, ücretsiz saunalı spa merkezi, (Türk hamamı ve masajı yerel olarak ödenir) yüzme havuzu. Spor Salonlu Fitness Merkezi / Genel Alanda Ücretsiz İnternet (WiFi), Lobi, 24 saat açık resepsiyon, emanet kasaları, concierge hizmetleri, otopark, mini market ve hediyelik eşya dükkanı.
 
KONAKLAMA
Standart odalarda (1-3 Yetişkin Uykuda), odanın ayrı oturma odasında çift kişilik yatak veya tek kişilik iki yatak ve bir çekyat bulunmaktadır. Tüm odalarda split klima, telefon, kasa, düz ekran uydu TV, mini bar, duş odası, saç kurutma makinesi ve balkon bulunmaktadır. Ayrıca mevcuttur: Bir ekte Tek kullanım için deniz manzaralı ve DBL oda sınırlı sayıda oda! Lütfen rezervasyon ile sorun.
Junior Süit Oda (1-3 Yetişkin Uyku), çift kişilik veya tek kişilik iki yatak ve odanın ayrı oturma alanında bir çekyat içermektedir. Tüm odalarda split klima, telefon, emanet kasası, 2 adet düz ekran uydu TV, mini bar, duş odası, saç kurutma makinesi ve balkon bulunmaktadır. Ayrıca mevcuttur: Deniz manzaralı sınırlı sayıda oda. Lütfen rezervasyon ile sorun
Aile Tipi Odaları (2 Yetişkin Uyuma + 2 Kişi) Çift kişilik yataklı standart odalar ve iki kişilik oda için ranza, salonun salon alanında.
 
Yiyecek & İçecek
Ana restoranda açık havada veya terasta açık büfe tarzında lezzetli yerel ve uluslararası mutfaklardan oluşan kahvaltı, öğle ve akşam yemeği servis edilir. Lobi bar ve sahil barı dahil olmak üzere çeşitli barlar mevcuttur.

Eğlence, Spor ve aktiviteler
 
Akşam eğlenceleri için bir disko ve sahne var. TV salonu, Bilardo, Masa Tenisi, Tenis, Voleybol, mini futbol, ​​Aerobik, fitness, Sauna dahil.
 
Plajda Kano, Pedalo, Sörf, Yelkencilik, Su Kayağı, Bananaboat gibi birçok su sporu ek ücret karşılığında (ücretli mevsime göre) ücretli operatörler aracılığıyla sunulacaktır.
 
Her şey dahil paket:
YEMEKLER: Açık Büfe Tarzı Günlük
Kahvaltı: 07:00 - 10:00
Geç Kahvaltı 10:00 - 11:00
Öğle yemeği: 12:30 - 14:00
Akşam yemeği: 19:00 - 21:30
Günlük atıştırmalıklar: 11:00 - 16:00
Öğleden sonra çay ve kahve; 16:00 - 17:30 kek ve kurabiyeler
Gece yarısı Snacks: 23:00 - 23:30
Çocuklar için dondurma, yemekler arasında belirli zamanlarda servis edilir.
Konaklama başına bir adet alakart restoran gezisi (Rezervasyon)
 
İÇECEKLER:
Öğle ve akşam yemeklerinde yerel şarap, bira ve alkolsüz içecekler dahildir. Sınırsız miktarda sıcak; Her gün 11.00-23.00 saatleri arasında seçkin Barlarda sunulan yumuşak, yerli alkollü içecekler ve bazı Kokteyller ve uzun içecekler. Mini bar, su ile doldurulur.
 
Spor & Entertaintment;
Aquaerobics; dart; formda kalmak; mini-futbol; masa Tenisi; voleybol, spor salonu ve sauna.
Sık gündüz aktiviteleri ve akşam eğlenceleri genellikle plaj partileri içerir; havuz oyunları ve gösterileri
Havuz / plaj havlusu, şezlong ve şemsiyeler dahildir.
 
HERŞEY DAHİL PLUS PAKETİ
(Herşey Dahil Paket için yukarıda belirtilen tüm tesisler, aktiviteler, Spor / Ernettainment & yemek tarifleri üzerine.)
• A'la Carte Restaurant'ın sınırsız kullanımı (Kullanılabilirliğe tabidir, Ön rezervasyon gereklidir)
• Minibar (su, maden suyu, meşrubat ve bira)
• Odada kasa
• Seçilmiş ithal alkollü içecekler V.I.P. Çatı Barı
• Türk banyosu
 
Dahil olmayanlar: Herşey Dahil Hizmet Saatleri yukarıda belirtilmiştir, Çalışma saatleri dışında ve "her şey dahil paket" de belirtilmeyen hizmetler ve uluslararası markalarla sunulan içecekler ekstradır.

İletişim Bilgileri :

Hıdırlık Mahallesi 2172 / 1 sokak No:13 Seferihisar/İzmir

- REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail :info@mphotels.com

Web : http://www.lebedosprincess.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved