Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Rich Melissa Hotel

Otelimiz Akdeniz'in incisi Antalya'nın, Kemer İlçe merkezinde dağ ve denizin arasında yemyeşil huzurlu bir ortamda bulunan özel belgeli 4 Yıldızlı Hotelimiz Melissa Hotel & Spa Antalya Havalimanına 60 km mesafededir. Otelimizde dağ ve havuz manzaralı 70 oda bulunmaktadır. Odalarda; Balkon, split klima, telefon, kasa, satalite LCD TV, mini bar, fön mk,buklet malzemeleri, duş/WC, 24 saat sıcak su bulunmaktadır.Ücretsiz Fitness, Hamam –Sauna ile ücretli Masaj ,kese ,köpük, jakuzi vs. hizmetlerimiz.

Açık büfe Türk mutfağının çeşitli lezzetleri ile dolu Salon tipi 2 adet Klimalı bir restoran, bakımlı bir bahçe, pool bar, kaydıraklı havuz ve çocuk havuzu, ara ara yapılacak yarışma ve gösteri sahnesi ve 24 saat Wifi (Ücretli) sunulan hizmetlerimiz arasındadır. Asansör ve Jeneratörümüz vardır. Cumhuriyet meydanı, AVM ler, Postane, Halk pazarı, Bankalar vs.ye yürüme mesafesinde,Hemen Otelimizin yakınından Antalya ya ve çevre beldelere Midi Otobüslerle ulaşım sağlayabilirsiniz .

Ayrıca Marinadan günün belirli saatleri Deniz Otobüsleri ile Antalya ya Deniz turu gibi ulaşım sağlayabilirsiniz.Denize 750 m mesafedeki halk plajında su sporları ( ücretli ) yapma imkanı bulabilirsiniz. Ayrıca shuttle’larlaGötürüp - getirdiğimiz Kemerdeki nadir kumsal plajımızda, hotel misafirlerine ücretsiz şemsiye, şezlong, şezlong minderi verilmektedir.Önünüzde masmavi bir deniz, arkanızda mis kokulu yemyeşil çam ormanları ile kaplı sıra dağlar, üstünüzde Akdeniz güneşi ve sıcaklığı ile bütünleşen eşsiz bir tatil sizleri bekliyor olacak.

İletişim Bilgileri:

Adres : Yeni Mahallesi, Hacı H. Saygın Cd. No:1, 07980 Kemer/Antalya

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 - Telefon/Whatsapp // 0850 305 46 27)

Mail: info@melissahotels.net

Web:  https://www.melissahotels.net

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved