Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Oscar Resort Hotel

Tesise özel küçük kumluk plaj alanı, Girne şehir merkezine bir kilometre, 4 yıldızlı Oscar Resort aquapark, su kaydırakları, dalgalı havuzu, tenis kortu, ve açık hava jakuzisi ile palmiyeli bahçesinde çiçekli yürüyüş yolları. Su aktiviteleri, aerobik, su topu, plaj voleybolu, dart mevcuttur. Plajda minder ve şemsiye ücretsizdir. Motorize su sporları ve donanımları ile mendirek güneşlenme alanı, rıhtımdan denize girebilirsiniz. İki restoran öğle yemeği, yiyecekler ve içecekler gün boyu hizmet veren havuzlar yanında yer almaktadır. Klimalı konuk odaları, deniz, liman ya da kara manzaralı balkonlara açılmaktadır. Odalarda lcd ekran TV'ler, uydu kanalları ile donatılmış ve modern duş veya özel banyolara sahiptir. Oscar Resort Hotel (Pazar günleri hariç) Girne şehir merkezine günde 3 kez, haftanın 6 günü bir ücretsiz tren seferleri veriyor. Beşparmak Dağları'nın eteğinde Bellapais Manastırı sadece 4 km, Girne eski limanı 1,5 km uzaklıktadır.

24 Saat Resepsiyon, Klimalı lobi, Balkon veya Teras, Lobi Bar, Aqua Bar, Havuz Bar, İş gezileri, Araç kiralama, Araba Park yeri, erken-geç Çıkış / Giriş, Çocuklar için imkanlar, Döviz değişimi, Eğlence, Casino, Spa & Wellness, Hamam, Sauna, Buhar Banyosu, Tenis Kortu, Kuaför, Isıtma-soğutma, Dart, Masa Tenisi, Bilardo, İnternet, Ütü Olanakları, Çamaşırhane, Lounge, Bagaj odası, Masaj

Toplantı Odası, Otopark, Havuz, Restoran, Oda Servisi, Kasa, Salon, Spor, Şezlong, Telefon, Havalimanı Transferi, Televizyon, Aramalar Uyandırma servisi, WiFi (Lobi salonunda ücretsiz), Kredi Kartları: Visa-Master-American Express.

İletişim Bilgileri :

Adres : Esat isik Caddesi No 16 Girne

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail :  info@oscar-resort.com

Web   :  www.oscar-resort.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved