Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Manolya Hotel  

MANOLYA RESORT OTEL Kuzey Kıbrısın Seçkin tatil beldesi tarihi Lapta kasabasında, Girne merkezine 11 km. uzaklıktadır. Lapta'nın eşsiz konumu size şehir gürültüsünden uzak stresiz bir tatil sunar. Kıbrıs ın simgesi yeşil Beşparmak dağlarının etekleri ile masmavi Akdenizin buluştuğu noktada denize sıfır tarihi ve turistik bir kasaba olan Lapta Denizle içiçe kurulmuş kıyı şeridi 12 ay boyunca yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi görmektedir. Otelimizin Lapta ile bütünleşen harika konumundan dolayı  tüm odaları ve genel kullanım alanları dağ ve deniz manzaralıdır.

Tipik Akdeniz ikliminin özelliklerini taşıyan adamızda yılın büyük bir bölümünde Akdenizin tertemiz berrak sularından veya otelimizin Akdenizi kucaklayan geniş yüzme havuzundan yararlanabilirsiniz. Restorantlarımızda gün boyunca kıbrısa özgü seçkin özel lezzetli yemeklerinden veya uluslararası mutfağın çeşitli lezetlerinden tadabilirsiniz. Teras bar ve Amerikan barda hoş bir sohbetle geniş içki kolleksiyonumuzdan dilediğinizi tadabilirsiniz

 

Manolya Otel 45 Standart ve 16 Studio odası mevcuttur.

61 odalı otelimizin tum odaklarında sizin rahtatınız icin tasarlanan konforu bütünleyen uydu yayınlı TV, Klima, Kablosuz internet bağlantısı, minibar, direk telefon, Fon makinesi, 24 saat sıcak-soğuk su mevcuttur.Ayrıca daire tipi odalarımızda oturma odası ve mini mutfak bulunmaktadır.Otelimizin size sunduğu hizmetler arasında Kesintisiz enerji için otamatik Jeneartor, Asansör, Kuafor, Kiralık araba, taksi ve mini kütüphane tatiliniz boyunca sürekeli olarak hizmetinizde olacaktır.

Otelimizin bazı fasilitileri aşagıdadır.

·         Uydu yayını ve TV

·         Minibar

·         Aircondition

·         Telefon

·         Sac kurutma

·         Duş / Banyo

·         24 saat sıcak ve soğuk su

·         Internet bağlantısı

İletişim Bilgileri :

Adres : Karaoğlanoğlu- Lapta / Girne  (KKTC), Kıbrıs

E-mail : iinfo@manolyahotel.com

Web   : http://www.manolyahotel.com/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved