Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Uptown Büyük Anadolu Girne Hotel

Büyük Anadolu Girne Hotel, Kuzey Kıbrıs turizminin başkenti Girne’nin en özel bölgelerinden birinde yer alır. Ercan Havalimanına 35 km, şehir merkezine 1 km uzaklıkta olan otelimiz, eşsiz bir manzaraya sahiptir. Misafirlerine, yanı başındaki çam ormanı, bir yanında deniz bir yanında dağ manzarası ile başka yerde göremeyeceğiniz bir fotoğraf sunan otel, tatilcilerin gözdesi.
 
Yürüme mesafesindeki şehir merkezi ile arabaya bile ihtiyaç duymadan kenti turlayabilir, aynı mesafede birbirinden özel restoran, cafe ve ören yerlerinden yararlanabilirsiniz.
 
Otelin bulunduğu mekan Lefkoşa ana yolu üzerinde olduğu için, minibüs veya özel taksi tutarak, seyehat etmeniz mümkün.
 
Otel içinde, Anatolia Restaurantımız’da ikramımız olan açık büfe kahvaltı hizmetimizden faydalanırken günün haberlerini yerli ve yabancı gazete, dergilerden öğrenebilirsiniz;
 
Snack Restaurant da havuzun muhteşem manzarası ile kahvenizi yudumlayabilirsiniz.
 
Sauna hizmetimiz 08:00‘den itibaren  gece yarısına kadar hizmetinizdedir. Taleb halinde yarım saat içinde sizin için ücretsiz olarak hazırlanacaktır.
 
Akşam yemeklerimiz 19:00 -21:30 arasında Anatolia Restaurantımız’da açık büfe olarak servis edilmektedir.
 

İletişim Bilgileri :

Yeni Girne Mah. Bülent Ecevit Cad. No:10, Girne, K.K.T.C.

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail : reservation@buyukanadolugirne.com

Web : http://www.buyukanadolugirne.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved