Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Pineta Club Hotel

Club Pineta Hotel, Muğla, Marmaris-Siteler Mevkii`nde bulunmaktadır. Tesis, havaalanına 90 km, şehir merkezine 2,5 km, barlar sokağına 2,5 km, otogara 5 km uzaklıktadır. Çocuklarınız ile birlikte konaklama imkanı sunan otelin bebek bakıcısı seçeneği bulunmaktadır.
 
HAVUZ VE DENİZ ÖZELLİKLERİ
Club Pineta Hotel denize 300 metre uzaklıktadır. Tesisin 3 adet açık, Havuzu Bulunmaktadır. ve 2 adet çocuk havuzunda keyifli günler geçirebilirsiniz.
 
KONSEPT ÖZELLİKLERİ
Her şey dahil konseptinde hizmet veren tesiste konforunuz için her şey düşünülmüştür. Tesis misafirlerine özel olarak kapalı restaurant ile hizmet sunmaktadır.
 
TESİS AKTİVİTELERİ
Tatiliniz boyunca dart, futbol, bilardo, atari salonu, tenis, basketbol, langırt, masa tenisi, voleybol gibi çeşitli aktiviteler ile zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Keyifli zaman geçirmek isteyenler için tesiste soft animasyon hizmeti bulunmaktadır. Club Pineta Hotel, çocuklarınızın eğlenceli zaman geçirmeleri için kids club faaliyetleri de sunmaktadır.
 
OTEL HİZMETLERİ
Otelin sunduğu berber&kuaför, güzellik salonu, fitness, spa, jakuzi, sauna, Türk hamamı, masaj, solarium hizmetlerinden yararlanarak kendinizi daha zinde hissedebilirsiniz. Tesisin oda servisi, bilgisayar kiralama, çamaşırhane, hediyelik eşya, market, uyandırma servisi ve ön büro hizmetleri bulunmaktadır.
 
ODA ÖZELLİKLERİ
Standart odalarda bulunan TV, klima, emanet kasa, mini bar, telefon, saç kurutma makinesi konaklamanız boyunca faydalanabileceğiniz mevcut hizmetlerdir.
 
İletişim Bilgileri :

Arrmutalan Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Cd., 48706 Marmaris/Muğla

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail :  rezervasyon@pineta.com.tr

Web :https://pineta.com.tr

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved