Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Grand Miramor Hotel

Grand Miramor Hotel büyüleyici ve dingin bir Antalya tatili hayal edenler için oldukça cazip bir seçenek. Otelin uygun fiyat politikası, merkezi konumu, doğaya olan yakınlığı, otel içi aktivitelerinin çok olması itibariyle oldukça eğlenceli ve huzur dolu bir tatil imkanı sağlıyor. Her odası birbirinden şık tasarlanmış olup Kemer’de bulunan diğer otellere nazaran daha uygun olan fiyatları ile de her bütçeye uygun seçenekleri bulunuyor demek mümkündür.
 
Grand Miramor Hotel Kemer Antalya Kemer’in en çok tercih edilen otellerinden birisidir. Bunun sebebi ise sağladığı hizmetin kalitesi, güler yüzlü ve ilgili personeli, profesyonel hizmet anlayışı, birbirinden lezzeti açık büfe yemekleri, tesislerinde kullanılan ürünlerin kalitesi ve müşteri memnuniyeti için her şeyi düşünmüş olan otel yönetiminin başarılı çalışmaları olarak sıralanabilir.
 
Antalya’nın Kemer ilçesinin ilçe merkezine yaklaşık olarak 4 kilometre uzaklıkta olan otelin Antalya Havalimanına olan uzaklığı ise 60 kilometredir. Otelin hemen her odasından otele 250 metre uzaklıktaki çakıl-kum plajına bağlı bir deniz ve sahil manzarası bulunur.
 
İletişim Bilgileri :

Kiriş Mahallesi, Kiriş Cd. No:92, 07980 Kemer/Antalya

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail :  rezervasyon@grandmiramor.com.tr

Web : https://grandmiramor.com.tr

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved