Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Eliz Hotel Thermal Spa Welness

Termal Suların Sırrı: İçerdikleri mineraller açısından tam bir şifa kaynağıdır. Bu suyun bulunduğu bölgedeki kaplıca uygulamaları kür olarak kullanılmaktadır. Bu mineraller uzman doktorlar tarafından uygulandığında, tıbbi olarak terapötik olacak kadar etkilidirler.
 
Ilıssi Life Spa and Wellness Club: Günlük hayatın yorgunluğundan ve stresinden arınmak için size eşsiz bir ortam sağlamaktadır. Profesyonel terapistleri, doğal cilt ve vücut bakımları, zengin masaj çeşitleri, saunaları ve eşsiz Türk Hamamı deneyimi ile sadece vücudunuzu rahatlatmakla kalmayın, ruhunuzu da dinlendirin.
 
Kızılcahamam’ın Eşsiz Güzelliklerini Keşfedin: Ankara’ya 90 km uzaklıkta bulunan kızılcahamam ilçesine karayolundan 40 – 45 dakikalık bir sürede ulaşabilirsiniz.
Osmanlılar döneminde kullanan birçok tarihi hamama bu bölgede rastlayabilirsiniz.
 
Sayıları son zamanlarda artan termal oteller, şifalı kaplıca sularının ne yönlü faydalı olduğunu kanıtlamaktadır. Ailenizle veya sevdiklerinizle kızılcahamam ilçesine gezi düşünüyorsanız, birgün termal otellerde kalarak iyi bir şekilde bu ilçeyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz.
 
İletişim Bilgileri:

Adres: Kızılcahamam, Ankara/Türkiye

E-mail: info@elizhotel.com
 
Web: https://www.elizhotel.com
 
BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08, e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved