Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Ramada Bursa Çekirge Termal Spa

Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birinde özenli hizmet ve samimi atmosfer için Ramada Bursa Çekirge otelimizde konaklayın. Bursa şehir merkezi yakınındaki çağdaş otelimiz; tanınmış işletmeler, tarihi bölge, olağanüstü ipek pazarları ve termal spaların iyileştirici güçlerine kolay erişim sunar. Uludağ ve Yenişehir Havalimanı (YEI), tam hizmet sunan otelimize araçla kısa bir mesafede yer alır.
 
Tam hizmet sunan otelimizde; sauna, buhar odası ve Jakuzinin dahil olduğu spa dahil olmak üzere sakinleştiren ve rahatlatan olanaklar mevcuttur. Ücretsiz otopark, vale hizmeti, iş merkezi ve kahvaltı dahil fiyatlar üst düzey konfor sunar. Mini bar, düz ekran HDTV, WiFi, kasa ve bornoz sunan ferah odalar ise olağanüstü şekilde dinlenmenizi sağlar. Bir hafta sonu kaçamağı için jakuzili ve balkonlu bir süit rezervasyonu yapın.
 
Cazip şehrimiz; tarih, mimari harikalar ve yemyeşil alanlar ile doludur. Osmanlı İmparatorluğuna ilişkin bilgi edinmek için Yeşil Cami ve Ulu Cami'yi ziyaret edin. Tarihi Şehirde sakin bir yürüyüş yapmanın keyfine varın ve eşyalar, camiler ile anıtları hayranlıkla izleyin. Kapalıçarşı'ya gidin, özel ipek kumaşları görün ve daha soğuk aylarda Uludağ'ın yamaçlarında kayak yapın. 
 
İletişim Bilgileri:

Adres: Kükürtlü 1. Mutlular Cad. No. 5 Bursa, Türkiye 16100

E-mail: info@wyndhamhotels.com  

 

 

 

Web: https://www.wyndhamhotels.com/tr-tr/ramada/bursa
 
BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08), e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved