Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

[Tek kişilik konaklamalarda belirtilen fiyatların üzerine %50 “Single Oda Farkı” eklenir.]

Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa

Kazdağları'nda Üstün Dinlenme Deneyimi
Kazdağları otelimizde huzur ve sakinlik, görsellik ve işlev ile bir araya gelir
Güne konfor ve rahatlık içinde başlayabileceğiniz Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa otelimizde huzurlu bir cennete kaçış yapın. Otelimiz, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'na (EDO) en yakın konumda yer alır. Ücretsiz havalimanı servis aracı ile otel helikopter pistimiz mevcuttur.
 
Yerel Tatlar
Zeytinyağı yapımı hakkında bilgi edinin veya bereketli doğal güzelliği izleyin
 
Lüks hizmetlerimizin rahatlama konusunda en üst seçenekleri sunduğunu biliyoruz ancak çevremizi ve çok sayıda güzelliğini de keşfetmek isteyeceğinizi anlıyoruz. Otel yakınındaki Adatepe Zeytinyağı Müzesi'nde zeytinyağı yapma sürecini öğrenin, ünlü Bergama Sunağı'nı ziyaret edin veya İda Dağı'nın bulunduğu Kazdağları Ulusal Parkı'nı keşfedin.
 
Samimi Bir Atmosfer
Özel plaj, yüzme havuzu, spa, sauna ve hoş kokulu bahçelerimizde kendinizi şımartın
 
Sigara içilmez otelimizde özel plaj, spa, sauna ve yüzme havuzlarının yanı sıra çocuk bakım hizmetleri, çocuk havuzu ve oyun alanları mevcuttur. Bölgede turlamak için bisikletlerimizden birini kiralayın, bahçelerde gezinin, tenis oynayın veya spor salonumuzda egzersiz yapın. Aynı zamanda bir iş merkezi, ücretsiz otopark ve vale hizmeti ile en fazla 480 kişilik toplantı alanı mevcuttur. Odalarda ücretsiz WiFi, düz ekran HDTV, kasa ve balkon sunulur.
 
 
İletişim Bilgileri:
 
Adres: Güre, Güre Köyü Yolu, 10395 Edremit/Balıkesir

E-mail :

Web: https://www.wyndhamhotels.com/tr-tr/ramada/balikesir-turkey/ramada-resort-kazdaglari-thermal-spa

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08), e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved