Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Belirtilen indirim ilgili tarihteki diğer kanal fiyatları üzerinden ve otelin müsait durumdaki kapasitesi doğrultusunda geçerlidir.

Iapetos Village****

IAPETOS BAHÇESİ, SYMI'NİN KALBİNDE OLMAK İÇİN HAYAL EDİLMİŞ BİR YERDİR.
 
Iapetos Village Hotel, Symi'nin kalbinde bir vahadır. Egzotik bahçeyi ve otelin büyüleyici havuzunu çevreleyen yepyeni bir grup geleneksel evden oluşmaktadır. Iapetos Hotel, sadece konumu ve odalarının konforu ile değil, aynı zamanda personelimizin güler yüzlü hizmeti ve profesyonelliği ile de öne çıkıyor.
 
Doğal liman, şehrin amfitiyatro şeklinde inşa edildiği Gialos'tur (Aegialos'tan). Horio olarak adlandırılan şehrin üst kısmı, Vigla Dağı'nın eteklerinde kuruludur. Ayrıca kuzeyde Nimbor tatil köyleri (e) virüsü (Emborios'tan) ve doğuda Pedi vardır. Gialos karayolu ile Horio, Pedi, Nimbor (e) virüsü ve adanın en güney ucunda yer alan Panormitisli Başmelek Mikail manastırına bağlıdır. Sömbeki mimarisi nedeniyle dünya standartlarında bir turizm merkezidir.
 
Symi'yi ve manzaralarını keşfedin!

İletişim Bilgileri:

Adres : Gialos, 85600, Sömbeki/Yunanistan

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)

Mail: info@iapetos-village.gr

Webhttps://www.iapetos-village.gr/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved