Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Belirtilen indirim ilgili tarihteki diğer kanal fiyatları üzerinden ve otelin müsait durumdaki kapasitesi doğrultusunda geçerlidir.

Paradise View Hotel***

Dünyaca ünlü Paradise Plajı'nın üzerinde, körfezin ortasında, güneşin öptüğü bir dağ yamacında yer alan cennet parçanızı keşfedin. Butik otelimizin cazibesi ve ambiyansı sadece birinci sınıf konumundan değil, en önemlisi otantik karakterinden ve bir aile olarak misafirlerimize sunduğumuz gerçek misafirperverlikten kaynaklanmaktadır. Bunlar, babadan oğla geçen ve bize otuz beş yılı aşkın bir süredir sadık bir takipçi kitlesi kazandıran unutulmaz bir kişiselleştirilmiş hizmet deneyimiyle örülmüş Paradise View'in yol gösterici ipleridir.
 
Beyaz badanalı tipik bir Kiklad yapısından Cennet Sahili'ne bakıyoruz, uçuk mavi ahşap işçiliği ve yerel taş ocaklarından inşa edilmiş zanaatkar duvarlarla noktalanıyor. Bu istisnai konum, mahremiyet ayrıcalığı sunar; birinci sınıf bir uluslararası destinasyon olan dünyaca ünlü kulüpler, barlar, tavernalar ve güney sahili plajlarından ve adanın 24 saat hareketin attığı kalpten birkaç adım ötede. Havuz güvertemiz, Naxos ve Paros'un ana hatlarının ötesinde, ince kumlu hilal ve kristal suların üzerinden engin ufka uzanan nefes kesen manzaralara sahip pastoral bir gözetleme noktasıdır.
 
Uzun süredir müdavimlerin rezervasyonlarımızın dörtte birini oluşturması hakkımızda her şeyi söylüyor ve son on iki yılda sürekli olarak en iyi destinasyonlardan biri olarak derecelendirildik.

İletişim Bilgileri:

Adres : Paradise Beach 84600, Mikonos/Yunanistan

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)

Mail: info@paradiseview.gr

Webhttps://www.paradiseview.gr/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved