Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Belirtilen indirim ilgili tarihteki diğer kanal fiyatları üzerinden ve otelin müsait durumdaki kapasitesi doğrultusunda geçerlidir.

Corfos Hotel***

Ornos Plajı'na sadece 200 metre ve Korfos Plajı'na 150 metre uzaklıkta yer alan Corfos Hotel, ücretsiz Wi-Fi erişimine sahip Kiklad tarzı, klimalı odalar sunmaktadır. Tesis bünyesinde deniz suyuyla doldurulmuş büyük bir açık havuz bulunmaktadır. Kozmopolit Mikonos kenti 2,5 km uzaklıktadır. Corfos Hotel'in odaları açık mavi ve beyaz mobilyalarla minimalist bir dekora sahiptir. Tüm odalarda uydu TV ve buzdolabı bulunmaktadır. Her gün ev yapımı reçeller, hamur işleri ve Yunan turtaları içeren bir kahvaltı servis edilirken, genellikle bahçede rahat barbeküler yapılır. Havuz barda atıştırmalık ve içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz. Restoranda Yunan spesiyaliteleri ile öğle ve akşam yemekleri servis edilmektedir.
 
Yüzme havuzu, gün boyunca dinlenmek ve biraz güneşlenmek için harika bir mekandır. Akşamları, balkonunuzdan keyfini çıkarmanız için, sağduyulu aydınlatma ve mumlar romantik bir manzara sunar. Kısa bir yürüme mesafesinde bir süpermarket, restoranlar ve sahil kafesi bulunmaktadır. Personel, Delos adasına geziler düzenleyebilir. Mikonos Havaalanı 3,5 km ve Mikonos Limanı 4 km uzaklıktadır. Tesis bünyesinde ücretsiz otopark mevcuttur.

İletişim Bilgileri:

Adres : Ornos, 84600, Mikonos/Greece

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)

Mail: info@corfoshotel.com

Webhttps://www.corfoshotel.com/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved