Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Belirtilen indirim ilgili tarihteki diğer kanal fiyatları üzerinden ve otelin müsait durumdaki kapasitesi doğrultusunda geçerlidir.

Poseidon Blue Gastronomy Hotel**

Damatria Plajı'nın hemen yanında yer alan Kerpe'deki otelimiz, 1983 yılında hizmete girdiği ilk günden beri, konuklarına otantik bir Yunan misafirperverliği deneyimi yaşatmaktadır. Modern detaylara sahip geleneksel odalar, deniz manzarası, ünlü restoranımızın seçkin lezzetleri, eşsiz bir konaklamanın tuvalini oluşturuyor.
 
Geleneklerimizden, Kerpe'nin erimesinden ve adanın tarihinden ilham alarak 1983 yılında Poseidon Blue Gastronomi Oteli'ni yarattık. Konuklarına adada yaşayacakları deneyim doğrultusunda mükemmel bir konaklama sunan bir aile işletmesi otel ve restoran. Modern detayları ve lüks sadeliği, misafirperver insanları ve sizi büyüleyecek leziz tatları ile geleneksel bir bina. Poseidon Blue Gastronomi Hotel'de, geçmişten esinlenerek unutulmaz bir Yunan misafirperverliği deneyimi yaşatmayı garanti ediyoruz.
 
Yunanistan'da ve yurt dışında uzun yıllara dayanan deneyim ve araştırmaların ardından, size her gün eşsiz bir lezzet yolculuğu sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Akdeniz mutfağından yola çıkarak ve uluslararası etkilerle misafirlerimiz için eşsiz bir menü oluşturduk. Kullandığımız malzemelere ve Yunan geleneğine tam saygı ile hazırlanan menümüz, tatil deneyiminizi tamamlayacaktır. Yerel balıkçılardan taze balık, Yunan peynirleri ve etlerinin yanı sıra Karpat fırınından ekmek içeren tariflerin tadına bakın.

İletişim Bilgileri:

Adres : Afiartis, 85700 Kerpe/Yunanistan

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)

Mail: info@poseidonblue.gr

Webhttps://poseidonblue.gr/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved