Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Platform'daki fiyat; Pazar günü dahil  hafta içi günlerinde geçerlidir (Cuma ve Cumartesi konaklamaları hariç). Ancak, bir hafta (7 gün) ve üzeri konaklamalarda, yer müsaitliği koşuluyla arzu edilen günden itibaren Otel'e giriş yapılabilir!

Divaisib Thermal Resort Hotel & Spa

Termal şehri Kozaklı’nın kalbinde, Divaisib Termal Resort Hotel & Spa sizin ve ailenizin sağlıklı yaşamı ve mutluluğu için en iyi hizmeti vermeye devam ediyor
 
Divaisib Termal Resort Hotel & SPA'da müşteri odaklı hizmet anlayışımızla kendizi evinizde hissedeceksiniz. Termal şehri Nevşehir Kozaklı'da siz ve aileniz için hizmet veriyoruz.

İletişim Bilgileri :

Kaplıca Mevkii Kozaklı/Nevşehir

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail : divaisib@divaisib.com

Web : https://www.divaisib.com

Konum

Yorumlar

  • Ahmet GÖKCE tarih : 5.12.2021

    Öncelikle Retireepass.com site kurucusu Tanju beye bu imkanlar dahilinde Diva İsib Termal Resort Hotel & Spa yla bizi buluşturan ve uygun şartlarda tatil yapmamızı sağladığı için teşekkür ediyoruz. Konaklama başlangıcından itibaren ;karşılama, yerleşme ,ihtiyaçlarımıza anında çözüm üreten vs.. nezaket, güler yüzleriyle bilgilendirme ve yardımları için otel personelinize teşekkürler. Çalışma şartlarımıza istinaden en fazla altı gece konaklayabildiğimiz otelinizde faydalandığımız şifalı sularınızla birlikte her şey mükemmeldi. Kahvaltı ve yemekler muhteşemdi yalnız söylemeden geçemeyeceğiz özellikle yemekler harikaydı, aşçılarınızın ellerine sağlık. Tekrar görüşmek üzere :) Ahmet & Özlem Gökce

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved