Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

İKBAL THERMAL HOTEL & SPA

Platform'daki fiyat; Pazar günü dahil  hafta içi günlerinde geçerlidir (Cuma ve Cumartesi konaklamaları hariç). Ancak, bir hafta (7 gün) ve üzeri konaklamalarda, yer müsaitliği koşuluyla arzu edilen günden itibaren Otel'e giriş yapılabilir!

Termal, kültür, iş ve alışveriş seyahetlerinizi rahat, huzur ve konfor ile buluştururken, diğer tarafyan da sizi Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı Afyonkarahisar’a gezintiye davet ediyor.

Yerleşim ve Genel Bilgi

Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinin kesiştiği noktada, doğası, tarihi ve kültürü ile önemli merkezleri birbirine bağlayan, tarihin, zaferin, mermerini sucuğun ve termalin başkenti konum ve ünvanına sahip AFYON KARAHİSAR ilinin İzmir  karayolu üzerinde açık hava outlet alışveriş ve eğlence merkezi içerisinde konumlanan  otelimiz Afyon şehir merkezine 9 km, Uluslararası Zafer havaalanına 50 km. mesafededir.

Otel Hizmetleri

Tüm alanlarda kablosuz internet bağlantısı, odalarda kettle ile çay ve kahve ikramı, çamaşırhane ve kuru temizleme servisi, bagaj odası, açık otopark, çocuk kulübü, oyun salonu, masa tenisi, kuaför (bay ve bayan) AFIUM outlet alışveriş ve eğlence merkezi, Thermal ve SPA merkezi , Türk hamamları, açık ve kaydıraklı kapalı yüzme  havuzu, sauna, buhar odası, jakuzi, Fitness center, Squash, masaj odaları, özel thermal banyo odaları.

OTELİMİZİN ÜCRETSİZ HİZMETLERİ :

Tüm alanlarda kablosuz metro ethernet internet hizmeti, bay ve bayan termal Türk hamamları ve termal havuzlar, saunalar, buhar odaları, jakuzili ve kaydıraklı havuzlar, bayanlara özel yüzme havuzu, squash, fitness center, bagaj odası, açık otopark, mini club, masa tenisi.

OTELİMİZİN EXTRAYA TABİ  HİZMETLERİ :
Masajlar, cilt bakımları, özel aile banyoları,  bitki ve çamur banyoları, aroma terapiler, doctor, çamaşırhane ve kuru temizleme hizmetleri, odalarda bulunan mini bar ve konaklama konsepti dışındaki diğer tüm yiyecek, içecek ve hizmetler.
 

Misafir Odaları
Otelimizde; 7 ekonomik, 3 engelli, 94 deluxe, 94 superior, 48 aile odası (bağlantılı 2 oda), 12 prens suite, 8 prenses suite, 16 Queen suite, 2 King suite ve 2 Presidental suite odası ile birlikte toplam 286 oda bulunmaktadır
 

Misafir odalarında sunulan hizmetlerimiz;LCD ekran TV ve uydu yayınları, telefon, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, minibar, kettle ile çay-kahve ikram seti, elektronik emanet kasa, makyaj ve çalışma masası, kablosuz  internet bağlantısı, oda servisi, mermer ile döşenmiş modern banyo, büyüteçli ayna, ısıya duyarlı saç kurutma makinesi,  havlupan ve buklet malzemeleri.

Toplantı ve Toplu Yemek Olanakları

İKBAL THERMAL HOTEL & SPA’da birbirinden farklı ve konforlu 1 adet çok amaçlı balo salonu ve fuayesi, 6 adet toplantı salonu ve  fuayesi ile  çeşitli iş ve özel toplantılarınız, özel davetleriniz ve konferanslarınız için hazırlanmıştır. Farklı oturma düzenlerine göre ayarlanabilen salonlarımız  konaklamalı toplantılarınızda eviniz kadar sıcak ve güvenli, konforlu ve lüks odalarda günğn yorgunluğunu atabilirsiniz.  İşiniz bizim işimizdir. ..

Thermal & SPA

Thermal& SPA merkezimizde SPA'dan, spora ve sağlıklı yaşama dair birçok hizmetlerimiz vardır. Fitness merkezinde son teknolojik ekipmanlar, suquash (duvar topu),  termal havuzlar, özel aile banyoları,  kaydıraklı kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, ısıtmalı açık yüzme ve çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, jakuzi, buhar banyoları, kuaför, masaj odaları,  çamur banyoları, cilt ve vücut bakımları, fizik tedavi üniteleri ile hizmet vermektedir.  Ayrıca bayanlara özel kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Termal havuzlarımız bay ve bayan ayrı konumlandırlmıştır.  Misafirlerimizin kişisel bakım ve dinlenme ihtiyaçlarını konusunda deneyimli uzman ekibi ve teknolojik üniteleri ile gerçekleştirmektedir.

İletişim Bilgileri :

İzmir Karayolu 9.Km Afyonkarahisar

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail : info@ikbal.com.tr

Web : http://www.ikbal.com.tr

Konum

Yorumlar

  • halil gürcan tarih : 31.05.2023

    Retireepass'a teşekkür ederiz. İkbal Otel'de tesis olanakları çok iyi ve çalışanlar da çok ilgililer. Güzel bir termal tatil yaşadık. Teşekkürler

  • ALİ RIZA ÇAMURLU tarih : 1.12.2019

    Retireepass'e bize bu imkanları sağladığı için çok teşekkürler.İkbal Otele gelince personelin hepsi güler yüzlü,çok ilgili (28/11/2019 tarihindeki nöbetçi amir hariç)Havuzlara altı bez bağlı çocuklar,bonesiz,duş almadan giren kişiler girdiğinden hijyenik değil.Eşimin 28/11/2019 ve tarihinde saat 22 de tansiyonu yükseldi haftada iki gün gündüz belli saatte geliyormuş nöbetçi amire kendimin doktor olduğumu doktor odasından lasiks ampul alıp sorunu halledeceğimi söyledim oda acil dolapları olmadığını sadece pansuman malzemesi olduğunu söyledi.Genelde yaşlı grupların geldiği termal otelde doktor olmaması,Acil dolabı olmaması vahimdir.Sağlık hizmeti olmayan termal otellere gitmekte büyük risktir.Dr.Ali Rıza Çamurlu

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved