Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

[Tek kişilik konaklamalarda belirtilen fiyatların üzerine %50 “Single Oda Farkı” eklenir. Pazar Günleri Dahil Haftaiçi Günlerinde Geçerlidir.]

Oruçoğlu Thermal Resort

Kendinizi özel ve ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayacak bakımlar, Oruçoğlu Thermal Resort bünyesindeki Güzellik ve Sağlık Merkezi’nde sizi bekliyor. Tedavi edici özelliği bulunan termal suları nedeniyle alışılagelmiş SPA’lardan ayrılan Oruçoğlu Güzellik ve Sağlık Merkezi, doğadan gelen güzellik ve huzur ile hem ruhunuzu, hem bedeninizi dinlendirmenizi sağlar.

Afyonkarahisar bölgesinin mineral bakımından en zengin termal suyu başta romatizmal rahatsızlıklar, eklem ve kas ağrıları, kireçlenme, bel ve boyun fıtıkları, nörolojik rahatsızlıklar ve cilt hastalıkları olmak üzere, birçok hastalığın tedavisinde olumlu sonuçlar vermektedir.

Direktörleri ve işinde uzman sertifikalı hekim ve terapistlerin görev yaptığı Güzellik ve Sağlık Merkezi’nde saunalı ve jakuzili özel aile banyoları, Türk hamamları, buhar banyoları, zayıflama programları, cilt bakımları, masajlar, çamur bakımları, bitki ve süt banyoları ile ayrıcalıklı hizmet sunulmaktadır.

Standart Oda-  En ekonomik odalarımızda misafirlerimizin rahat bir şekilde termal keyfini yaşayabilmeleri için:

Sıcak & soğuk termal su

Küvetli & duşlu banyo, WC

Merkezi ısıtma, split klima, halı kaplı zemin

Uydu yayınlı TV, direkt telefon (banyo + oda)

Minibar, kasa

Saç kurutma makinesi, bornoz & havlu & terlik

Kablosuz internet erişimi

İletişim Bilgileri:

Adres: Afyon-Kütahya Karayolu 14. Km, Afyonkarahisar 

E-mail : info@orucoglu.com.tr

Web : http://www.orucoglu.com.tr

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08, e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved