Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Champion Holiday Village
 
Antalya’nın cömertçe bizlere sunduğu doğal güzelliklerini koruyan Beldibi sahilindeki otelimiz, yenilenen mimarisi, yılların verdiği tecrübeye dayalı hizmet anlayışı, Çevre bilincini ilke edinmiş güler yüzlü personeli ve profesyonel yönetim ekibiyle hizmetinizdedir.
 
Champion Tatil Köyü ISO 9001 Kalite Yönetim, ISO 14001 Çevre Yönetim ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Sistemleri belgelerine sahiptir ve bu prensipte yönetilmektedir.
 
Champion Tatil Köyü 2010 yılında çehresini sizler için yeniledi. Tamamen isteğinize uygun şekilde düzenlenmiş yeni ünitelerimizle hizmetinizdeyiz.Selçuklu Mimarisinin izleriyle, doğanın güzelliği eşliğinde unutulmaz bir tatil geçireceksiniz…Tesisimizde 191 standart odamız, 50 suit odamız ve 3 apart odamız mevcuttur. 
 
Tüm odalarımız modernize edilmiş, huzurlu ve rahat bir ortamda tatil yapma isteğinize uygun dizayn edilmiştir. Odalarımızda banyo veya duş/ WC, fön, telefon, Uydu-TV, mini bar, kasa, seramik döşeme, split klima, balkon veya teras bulunmaktadır. Tüm odalarımız bölgenin en güzel bahçesiyle göz gözedir. 
 
Geleneksel Türk yemeklerinin eşsiz lezzetlerini tadabileceğiniz Ana Restoranımızda, aynı zamanda tecrübeli ekibimiz size Dünya Mutfak’larından da seçme yemekleri hazırlıyor olacaklar.
 
Değişik bir atmosferde, farklı bir akşam yaşamanız için; Türk ve Ege A la Carte Restoranlarımız da hizmetinizdedir… Konaklamanız boyunca birer defa ücretsiz olarak yararlanabilir ve dostlarınızla ya da ailenizle güzel bir tatil akşamını anılarınıza ekleyebilirsiniz…
 
Akdeniz akşamlarının tadına varabilmeniz için eşsiz içecek menümüzle, tüm barlarımız ve güler yüzlü personelimizle hizmetinizdeyiz…
 
Dinlenmemiz için hazırlanmış sessiz havuzumuzda, kahvenizi yudumlayabilir, eğlencenin tam ortasında Ana Havuz barımızda kokteyllerimizle neşenize neşe katabilir, Cafe Bar’ımızda sakin bir sohbette dostlarınızla kahve içebilir, sahilde güneşin yorgunluğunu Snack Bar’ımızda soğuk bir içecekle atabilirsiniz.
 
İletişim Bilgileri :

Göynük Mh. Başkomutan Atatürk Cd. No:145-1/1 Kemer/ANTALYA

- REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

Yetkili : Sema Erdoğmuş

E-Mail:  info@championholiday.com.tr

Web :   http://championholiday.com.tr

 

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved