Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Hotel Mirada Del Mar  

Turizm sektöründe en iyiyi hedefleyen Mirada Del Mar 2005 Haziran ayından itibaren hizmet vermektedir. ''Denize Bakış'' anlamına gelen Mirada Del Mar, doğal altın sarısı kumsalı, insanın ruhuna ferahlık ve tazelik veren bahçesinde koruduğu yüz yıllık çam ağaçları ile unutamayacağınız anlarla dolu mutlu ve huzurlu bir tatil sunmaktadır.

Benzersiz bir doğaya, tarihi zenginliklere sahip Kemer bölgesinde 100.000 m²'lik yeşil bir alana kurulu "Mirada Del Mar Hotel", Antalya kent merkezine 35 km., Uluslararası Havalimanı'na 45 km. uzaklıktadır. Doğa ve güneşin sakin denizde birleştiği 260 metre uzunluğundaki doğal kum plajında tatilinizin unutulmaz anlarını yaşayabilirsiniz.
542 oda, 1.108 yatak kapasiteli, tüm odalarda merkezi sistem klima, TV (uydu yayını), uluslararası görüşmeye açık telefon, emniyet kasası, minibar, halı zemin, banyolarda küvet, WC ve fön mevcuttur.
 
Ana restaurantımızda çocuk büfesi, diyet büfesi ve sigara içilmeyen alanlar mevcut olup Ana restaurantımızın haricinde 3 A la'carte restaurantımız mevcuttur. Rezervasyon yaptırarak Anatolia (Türk mutfağı), Pescado (Balık restaurantı), La Brezza (İtalyan mutfağı) restaurantlarda nezih bir atmosferde damak tadınıza uygun yemeklerimizi unutamayacaksınız.
Akdenizin sıcak ortamında 24 saat açık lobby bar, havuz bar, beach bar'da susuzluğunuzu giderebilir, siesta bar'da sessizliğin keyfini özel hazırlanmış kokteyleri içerek çıkarabilirsiniz.
 
Toplantılarınız veya kutlamalarınız için yararlanabileceğiniz konferans salonları, yorgunluğunuzu atacağınız Spa merkezi, sinema salonları, alışveriş olanağı sunan çarşısı, internet cafe ve sahilde bulunan diskosu ile hizmetinizdedir.
 
İletişim Bilgileri :

Göynük Kemer 07980 Kemer ANTALYA

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

info@miradahotels.com

http://www.miradahotels.com/delmar/tr/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved