Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Hotel X Life Sarıgerme

X Life Hotel Sarı germe , görkemli Andes Dağları manzarası ve sessiz odalar sunar. 2006 yılından bu yana, 5 katlı Akdeniz mimarisi tarzındaki binamızda konuklarına ev sahipliği yapmaktadır. Sarıgerme merkezinde konumlanan otelimiz, İztuzu Plajı' dan 20 km uzaklıkta Kaplumbağa Plajı' dan ise 12 km uzaklıkta yer almaktadır. Sarıgerme şehir merkezine 2 km uzaklıktadır. Sarıgerme şehrindeki özel bir plaja otelden kolayca ulaşılabilir. 

Tesisteki odalarda klima, televizyon, balkon, direkt telefon ile donatılmış 119 misafir odası vardır. X Life Hotel, deniz manzaralı odalar da sunmaktadır. Misafir odaları benzersiz tarzda dekore edilmiştir. Restoran bölünde oldukça geniş yelpazede yöresel Türk mutfağı yemekleri sunulmaktadır. X Life Hotel, Dalaman havaalanına arabayla 15 dakikalık mesafede yer almaktadır. X Life Hotel, misafirleri için kiralık arabalar, sağlamaktadır. Konuklarımız, zevk verici buhar banyolarını, masajları deneyimleyebilirler. Otelin sunduğu çeşitli imkanlar arasında spor salonu, spa merkezi vardır. 

Sahilde özel plajımız ve büfemiz vardır, büfede ücretsiz olarak sandviç, gözleme tarzı yiyeceklerimiz vardır, sahildeki yerimiz tesis misafirlerine özel olup şezlong şemsiye ücretsizdir. Plaj, halk plajıdır ince kumdur, belirli saatlerde (9:15/10:15/11:15 v.s.) tesisten sahile shuttle (servis aracı) vardır, arzu eden misafirlerimiz plaja yürüyerek ya da shuttle serisimizle plaja gitmekte, deniz veya havuz için havlu hizmetimiz ücretsiz verilmektedir.

İletişim Bilgileri :

Adres : Babadağ Mevki , 48600 Sarıgerme Ortaca/Muğla/Türkiye

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)

E-mail:  info@xlhotels.com.tr 

Web: https://www.xlhotels.com.tr  

 

Konum

Yorumlar

  • Suzan Çolakoğlu tarih : 2.10.2023

    Retierieepass.com'a teşekkür ederim.HOTEL X LİFE çalışanlarındanda çok memnun kaldık.Güzel bir tatil oldu.

  • Suzan Çolakoğlu tarih : 1.10.2023

    Retiereepas.com a teşekkürler. Hotel X Life ve çalışan personeldende çok memnun kaldık.Bu mevsimde deniz harika…

  • Hale çevikoğlu tarih : 12.07.2023

    Merhaba.. Tatil keyfi yaşadık hotel x life sarıgerme’de.. resepsiyondan kat görevlisine, aşçılardan servis elemanlarına kadar tüm otel çalışanlarına güleryüzleri için çok teşekkürler.. kocaman bir teşekkür de tanju beye.. en keyifli zamanı olduğunu öğrendiğimiz Eylül ayında da tatil yapmayı çok istiyoruz.. tekrar görüşmek üzere.. Hale Çevikoğlu, Şule Gürvardar, Nüket Kalın

  • muzaffer tire tarih : 17.11.2022

    TEŞEKKÜRLER . MERHABA. İYİKİ VARIZ ! MUZAFFER VE MÜJGAN TİRE AİLESİ OLARAK SAYIN TANJU BEY VE EKİBİ İLE EMEĞİ GEÇEN TÜM CESUR YÜREKLERİ KUTLARIZ. SELAMLAR.

  • muzaffer tire tarih : 17.11.2022

    Retiereepass .com ve sayın Tanju bey ile tüm ekibine çok teşekkür ederim/ ederiz. HOTEL X LİFE sarıgerme ekibi ve tüm çalışanlarına ayrıca şükranlarımızı sunarız. iyiki varlar. iyiki varız.

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved