Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Sea Bird Hotel

Aydın ili Didim ilçesinin Altınkum beldesinde bulunan Sea Bird Hotel, denize sıfır konumda olup 61 oda ve 140 yatak kapasite ile hizmet vermektedir. Tesisimiz şehir merkezin bulunup Didim Otobüs Terminali’ne 2 km., Milas-Bodrum Havaalanı’na 85 km., İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na 140 km. mesafededir.

Tesisimizdeki tüm odalardan deniz görülmektedir. Tüm odalarımızda televizyon, klima, mini buzdolabı, saç kurutma makinesi ve kasa bulunmaktadır. Misafirleriniz otel bünyesinde bulunan Spa bölümünden rezervasyon ile Türk Hamamı, Sauna ve Buhar Odası’ndan faydalanabilmektedir. Otel bünyesinde 2 adet bar ve 2 adet restoran bulunmaktadır. Misafirlerimiz 24 saat boyunca oda servisi hizmetinden yararlanabilmektedir.

Denize sıfır konumda yer alan otelimiz Didim'in Mavi Bayrak Ödüllü Altınkum Plajı'nda yer almaktadır. Sığ olması sebebiyle özellikle çocuklu aileler için biçilmiş kaftan olan Altınkum Plajı'nda denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Sahilde bulunan alanımızdaki şezlong ve şemsiyelerimizden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Otelimizde bir adet ana havuz ve bir adet çocuk havuzu bulunmakta olup ayrıca ana havuzumuzda su kaydırağı da bulunmaktadır.

Tesiste sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemekleri AÇIK BÜFE olarak servis edilmektedir. Tesisimiz TAM PANSİYON sisteminde hizmet vermektedir. Çay, nescafe, konsanstre meyve suyu ve su SADECE yemek saatlerinde ücretsizdir.  Otelimizde alkol satışı yapılmaktadır. Ancak alkol satışı konsepte dahil olmayıp ücretli olarak gerçekleşmektedir.

Sahilde bulunan şezlong ve şemsiyelere ek olarak, güneşlenme terasında şezlong ve şemsiyelerden de ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Tesis içerisinde çocuklar için oyun parkı mevcuttur.

İletişim Bilgileri

Adres : Altınkum, Yalı Cd. No: 42, 09270, Didim/Aydın

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 - Telefon/Whatsapp // 0850 305 46 27)

Mail: seabirdhoteldidim@gmail.com

Web:  http://www.didimseabirdhotel.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved