Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Sailor's Beach Club Hotel
 
1997 yılında kapılarını açmış olan ve uzun yıllardır ülkemizden ve yurtdışından gelen misafirlerimize hizmet veren Sailor’s Beach Club 21.500 m²’lik alana kurulmuştur.
 
Özgün hizmeti ve tekrar misafir sayısı ile dikkat çeken tesisimiz Antalya’nın en güzel turizm merkezlerinden Kemer - Kiriş mevkiinde, denize sıfır konumdadır.
 
Denizcilik figürleri ile bir sahil kasabasını anımsatan tesisimiz, resepsiyonun bulunduğu giriş binası ve odaların bulunduğu asansörlü üçer katlı 4 ayrı bloktan oluşmaktadır.
 
KONUM VE ULAŞIM
Tarihi güzellikleri, benzersiz doğası ve masmavi denizi ile Akdeniz’in gözbebeği Kemer’de güzel bir tatili yaşamanız için sizi Sailor’s Beach Club’e davet ediyoruz. Akdeniz'de güneş, Kemer'in üzerinde yavaş yavaş yükselirken içinizi mutluluk saracak.
 
Adres : Kiriş Mahallesi, Sahil Caddesi, No:1 07980 KEMER - ANTALYA / TÜRKİYE
Tel : +90 242 824 77 55
Faks : +90 242 824 77 51
E-Mail : info@sailorsbeachclub.com
 
Kemer 7 km, Antalya 50 km, Havalimanı 65 km. Otel önünden dolmuş ile Kemer’e ve bağlantılı olarak Antalya’ya ulaşım imkânı.
 
Otomobil ile gelenler; Bulunduğunuz şehirden önce Antalya’ya gelmeniz gerekiyor. Antalya’dan Kemer levhalarını takip ederek Kemer sahil yoluna seyir edin. Antalya Kemer yolu manzaraları ile hoşunuza gidecektir. Antalya - Kemer arası 50 km’dir. Kemer’i geçtikten 5 km sonra Kiriş tatil köyleri sapağı göreceksiniz. Kiriş sapağından girdikten sonra yolu takip edin. Kiriş çeşitli otellerin bulunduğu şirin bir tatil beldesidir. Tatilinizi geçireceğiniz Sailor’s Beach Club, bu şirin tatil beldesinde bulunmaktadır. (Muğla yolu üzerinden gelenler Kemer’e gelmeden önce Kiriş sapağına girmelidir.)
 
Uçak ile gelenler; bir seyahat acentesi aracılığı ile geliyorsanız transferiniz tahmini olarak 70 - 80 dk. kadar sürecektir. Taksi ile de ulaşım mümkündür.
 
Otobüs ile gelenler; biletinizi Kemer’e kadar gelen otobüs firmalarından alabilirsiniz. Kemer otogarda inip, Kemer belediyesinin her 20 dakikada bir kalkan Kiriş otobüslerine binin. Bu otobüs sizi tesisimizin kapısının önünde indirecektir. Bulunduğunuz şehirden uygun saatte direk Kemer’e otobüs bulamıyorsanız, Antalya otogarından Kemer otobüslerine binin ve Kemer’de aktarma yaparak Kiriş otobüslerine binin. Bu şekilde yolculuğunuz biraz uzun ve zahmetli sürecektir ancak lezzetli yemeklerimiz, havuz ve deniz size bu yorgunluğunuzu kısa sürede unutturacaktır.

İletişim Bilgileri :

Kiriş Mahallesi, Sahil Caddesi, No:1, 07980 Kiriş-Kemer/ANTALYA

- REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

Mail : info@sailorsbeachclub.com

Web: http://www.sailorsbeachclub.com/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved