Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Viking Star Hotel

Otelimiz harikulade eski bir portakal bahçesi içerisinde yer alır. Yeşil bitki örtümüz içinde turunçgillerin dışında, nar, zeytin, muz ağaçları ve bölgeye has çiçekler yer alır. Her yaştan çiftlerin ve ailelerin tercih ettiği otelimizin sürekli müşterileri, bir aile ortamı oluşturur. 

Her Şey Dâhil Konseptimizle, 3 adet Açık yüzme havuzumuzla ve Spa merkezimizdeki Kapalı yüzme havuzumuzla tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz. Özel plajımıza düzenli olarak yapılan otobüs servisimizden faydalanabilirsiniz.

Misafirperverlik ve Müşteri Memnuniyeti

Viking Star Hotel Kemerde bulunan Her şey Dâhil hizmet veren Aile Otelidir. Antalya Bölgesinin en güzel tatil otellerinden birisidir. Kemer’in etkileyici Toros Dağlarının zirveleri ile yamaçlarını kaplayan çam ağaçlarının oluşturduğu muhteşem manzaralar otelin bir kaç km yakınındadır. Kemer, çevresindeki portakal bahçeleri ile de ünlüdür ve Garden Resort Bergamot Hotel bu Narenciye bahçelerinin birinin ortasına yerleşmiştir. Kemer ayrıca Akdeniz’in en temiz denizine sahiptir.

Özel Plajımıza, otelimizde düzenli olarak otobüs servisi yapılmaktadır.

Plajda alkolsüz içeceklerin ve atıştırmalıkların sunulduğu bir bahçe alanı ve bar bulunmaktadır. Plaj kısmen kumlu, ama kıyı şeridinde çakıllarda bulunmaktadır.

Kemer merkezi, barlar ve alışveriş dükkânları yürüme mesafesindedir. Antalya ya düzenli toplu taşıma bulunmaktadır Antalya merkeze 40 km Uluslararası Hava limanına 55 km dir.

Otelimizin mimarisi doğayla uyumlu, küçük kuleleri ve terasları ile kendine özgü Osmanlı mimarisini anımsatmaktadır. Bahçelerimiz ve yüzme havuzlarımız ile misafirlerimize dinlendirici ve huzurlu bir ortam sağlamak ilk hedefimizdir. Animasyon takımımız gün içinde oyunlar ve spor aktiviteleri ile sizleri eğlendirmektedirler. Akşamları küçük tiyatromuzda veya havuz kenarında misafirlerimize Showlar sunmaktayız. Çocuklar akşamları Mini Disco ve gün içinde Mini Kulübümüzdeki aktiviteleri sevecekler unutulmaz hatıralara sahip olacaklardır.

Bütün bu aktivitelerden ve müzikten uzakta kalmayı arzu eden sadece yetişkin misafirlerimiz için ayrı 6 dönümlük yüzme havuzu, bara sahip olan ‘’Relax Garden ‘’ bahçemiz bulunmaktadır.

Samimi sıcak dostça dekore edilmiş odalarımız havuz, dağ ya da bahçe manzaralıdır, Odalarımızın hepsi balkonlu ya da teraslıdır, odalarda Mini Bar, uydu kanallı TV ve ayarlanabilen Split klima bulunmaktadır.

İletişim Bilgileri :

Yeni Mah., Atatürk Cd., 513 Sk, No: 3 07980 Kemer/Antalya

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail : info@hotelgardenresort.com

 Web : www.hotelgardenresort.com  

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved