Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Ambassador Plaza Hotel

Kemer merkezinde özel plajı olan, alışveriş ve eğlence merkezlerine yürüme mesafesinde, butik otel kalitesinde hizmet veren, her şey dahil tesislerimizde sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Ambassador Otelleri çevreye duyarlı olup yeşil yıldız belgelidir ve mavi bayraklı plaja sahiptir.

Kemer’in merkezinde, son derece lüx, özenle döşenmiş ferah odaları, leziz yemekleri, kaliteli servisi, rengârenk çiçeklerle dolu bakımlı bahçeleri, denize yakın, mavi bayraklı plajı , sessiz, butik otel kalitesi,sıcakkanlı personeliyle Ambassador Gurup Otelleri sizi sihirli bir tatile davet ediyor.
 
Ambassador Otelleri, Kemer’deki dünya çapında ünlü disko, gece kulübü, bar ve kafelerine, alışveriş merkezlerine sadece yürüyüş mesafesindedir.
 
Ayrıca Kemer bir çok tarihi ve ören yerlerinin merkezindedir.
 
Ruhunuzu dinlendirici Spa merkezi içinde Türk Hamamı, sauna, buhar banyosu, hydro terapi hizmetleri ve çeşitli masajlardan faydalanabilirsiniz.
 
Tesislerimizde çocuk ve yetişkinler için yüzme havuzları, restoranlar, barlar, fitnes ve sağlık merkezi( doktor ve hemşire) kuru temizleme ve temizlik servisi, toplantı ve oyun salonu, TV odası ve özel plajı ile süper market bulunmaktadır.
 
Denize 40-50m uzaklıktadır.

İletişim Bilgileri :

Kavaklı Caddesi No:14 07980 Kemer -Antalya / TÜRKİYE

- REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-Mail : info@ambassadorhotels.com

Web : 
www.ambassadorhotels.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved