Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Labranda Mares Marmaris Hotel

Deniz tuzuna karışan çam kokusu ve eşsiz güneşi ile Egenin en güzel koylarından biri olan Marmaris in sahilinde bulunmaktadır.İçmeler çam ormanlarının içinde yer alan Mares Otel 5 yıldızlı konforu ile  misafirlerimize hizmet vermektedir. Otelimizin sahili yaklaşık 650 m lik bir uzunluğa sahip olup misafirlerimiz için Plaj Bar,Snack Bar,Balık Restoranı,Güneşlenme iskeleleri ve terasları  vardır.
 
Otel Özellikleri:
Ana Restauran Salonu  300 kişi, teras bölümü ise 800 kişilik kapasiteye sahiptir.
 
PİZZERİA  A’LA CATE RESTAURANT : İtalyan mutfağından seçkin lezzetler sunuyoruz. Restorant hizmetinden yararlanmak için rezervasyon yapılması gerekmektedir. Hava şartları izin verdiği sürece restaurantımız nisan  ve ekim ayları arasında hizmetinizdedir.
 
MEYHANE A’LA CARTE : Bu restorantımız ,denizkenarındaki şahane konumu ile Akdeniz mutfağından balık ve deniz ürünleri seçenekler sunmaktadır. Hava şartları izin verdiği sürece restaurantımız  Mayıs ve Eylül  ayları arasında hizmetinizdedir.
 
ÇAMLIK  RESTAURANT : İnternasyonel mutfağımızdan sizin için seçkin lezzetler sunan çam ağaçları içinde ve deniz manzaralı konumu olan bu restoranımızdan yararlanmak için rezervasyon yapılması gerekmektedir. Hava şartları izin verdiği sürece restaurantımız Mayıs  ve Eylül ayları arasında hizmetinizdedir. 
SULTAN BAR : Sıcak atmosferi ve Marmaris koyuna hakim manzarası ile yerli ve yabancı alkollü, alkolsüz zengin kokteyl çeşitlerinden canlı müzik eşliğinde seçenekler sunulmaktadır.
Otelde ayrıca havuz bar, lobby bar, Beach Bar, Restoran Bar, Disco Bar  ve Pastane bulunmaktadır.
Oteldeki spor aktiviteleri arasında jimnastik, step, aerobik, su jimnastiği, stretching, masa tenisi, boccia, fitnes ve tenis (aydınlatma ücretli) bulunmaktadır.
 
Saat 10:30 itibaren animasyon aktiviteleri ve her akşam animasyon show’ları veya canlı müzik vardır. Su Sporları :(Ücretli) :Banana, su kayağı, ring, jet ski, kiralık tekne, deniz bisikleti, kano, paraşüt, , dalgıç okulu otelimizde bulunmaktadır.
           
Tenis Kulübünde 2 adet profesyonel quartz kumlu halı saha mevcuttur. Raket ve top ücret karşılığı kiralanabilir veya satın alınabilir. Profesyonel hocalar eşliğinde ders alınabilir.
 
Wellness Merkezi : Her gün saat 09:00 ile 19:00 saatleri arasında Sauna Hamam kullanımı ücrtesizdir.
 
Ücretli Hizmetler :,bubblebath, vichyshower, SPA, yosun terapisi, bali-tai masajı, kese-köpük masajı, cilt bakımı bulunmaktadır
 
Yüzme Havuzları :1 ana havuz, 1 kaydıraklı havuz ve 2 çocuk havuzu bulunmaktadır. 
 
Otelimizde Toplantı Organizasyonları için değişik boyutlarda salonlar mevcuttur.
 
Oda Özellikleri
STANDART DOUBLE ODA (OTEL) : Otel bölümünde bulunan ve yaklaşık 28 m2 den 32 m2 ye değişen ölçülerde olan bu tip odalarda 1 adet çift kişilik veya 2 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Odaların genişliği 1 ilave yatak koymaya müsaittir.Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, TV, minibar, telefon, kasa, banyo ( duş), saç kurutma makinesi, bir balkon veya teras mevcut olup odaların büyük bölümü deniz manzaralı diğerleri bahçe ve orman manzaralıdır. Zeminler  seramik kaplıdır.
 
Yakın Merkezler
Dalaman Havaalanı - 90 km
Bodrum Havaalanı - 130 km
Marmaris - 5 km
İçmeler - 3 km
 
Konum Bilgisi
Labranda Mares , Marmaris'e 5km. İçmelere 3km. uzaklıktadır.

İletişim Bilgileri :

Içmeler Mah, Atatürk Cad No:64, 48700 Marmaris/Muğla

- REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail :  info@mphotels.com

Web : http://www.maresmarmaris.com/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved