Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Club Cactus Fleur Beach
 
Turkuaz Ege Denizi’nin bembeyaz kumsallarında unutulmaz bir tatil için evinizden uzaktaki yeni evinize hoşgeldiniz. Otelimize beş dakika uzaklıkta bulunan Bodrum’un ünlü marinası Palmarina’da restoranlar, dükkanlar ve çeşitli eğlence mekanları bulunmaktadır. Gün boyu süren eğlenceli dakikalar için otelimizin yanında bulunan Pirates Inn Cactus Aquapark’ı da tercih edebilirsiniz.
 
Deneyiminiz boyunca ruhunuzu dinlendirecek spa ve masajlar, kendinizi bulutların üzerinde gibi hissedeceğiniz konforlu bir uyku deneyimi, eğlenceli gündüz sporları ve akşam animasyon aktiviteleri, deniz kenarındaki manzaralı ve dünya mutfaklarından leziz tatları beğeninize sunduğumuz restoranlarımız ile rüya gibi bir tatil sizi bekliyor.
 
Cactus Fleur Beach Hotel'de bir günümüz nasıl geçer? Su sporları, oyunlar ve aktivitelerle dolu geçen eğlenceli bir günden sonra, gün batımında eşiniz ya da sevgilinizle iskelede baş başa romantik bir yemeğe ne dersiniz? Cevabınız evet ise, Cactus Hotels grubu sizi benzersiz bir tatil deneyimi yaşamaya davet ediyor. Aşk, huzur, dinlenme ve aksiyon dolu film gibi bir tatilin başrol oyuncusu sizsiniz!
 
İletişim Bilgileri:
 
Adres: Gökçebel Mah.Tilkicik Cad. No:81 Yalıkavak, 48490, Bodrum/Muğla
 
- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)
 
web: https://www.cactushotels.com/tr/fleur
 
e-mail: fleurbeach@cactushotels.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved