Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Marvida Hotel Akman Park
 
Kemer otelleri arasında en iyi hizmeti veren zincir kuruluşlardan biri olan Marvida Hotel Akman Park Çamyuva, 10.000 m2 alana kuruludur. Kemer'in Çamyuva mevkiinde bulunan otel, 4 yıldız standartlarında, Her Şey Dahil konseptinde hizmet vermektedir. Otel, Antalya'nın gece hayatı konusunda önemli bölgelerinden biri olan Kemer'e 7 Km uzaklıktadır. Ayrıca Antalya merkeze 45 Km ve Antalya Havalimanı'na 55 Km uzaklığı bulunmaktadır.
 
Larissa Akman Çamyuva'ta 140 oda bulunuyor. Odalar, kendinizi evinizdeymiş gibi hissetmeniz düşünülerek, sıcak renkler ve ahşap ağırlıklı mobilyalar ile döşenmiş. Otelin ortak kullanım alanlarının tasarımı da aynı sıcaklığı korumakta. Kullanılan ışık rengi ve otantik tasarım ile göz zevkinize hitap eden, sakinleştirici bir atmosfer mevcut.
 
Otelde Her Şey Dahil konseptinde hizmet verilmekte. Ana öğünler açık büfe olarak, ücretsiz sunuluyor. Ayrıca gün içerisinde bazı alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsiz ve sınırsız.
 
Gün boyu animasyon, yarışma ve spor aktivitelerinin yanısıra tek başınıza veya sevdiklerinizle yapabileceğiniz aktiviteler de mevcut. Ayrıca çocuklar için de mini kulüp, animasyon gösterileri ve yarışmalar mevcut. Akşam animasyonları, profesyonel gösteriler ve yarışmalar da gecenize neşe katacak.
 
Yaz tatiline anlam katan Spa hizmetleri de Larissa Akman Çamyuva'da bulunuyor. Sauna, hamam, masaj ve kese gibi hizmetler Spa merkezinde sizleri bekliyor. Tatilin verdiği rahatlama etkisini arttırıp, tatilden döndüğünüzde uzun süre üzerinizde kalmasını istiyorsanız Spa hizmetlerinden faydalanmanızı öneriyoruz.
 
Larissa Akman Çamyuva'ta 1 adet açık havuz, 1 adet çocuk havuzu ve 1 adet kaydıraklı havuz olmak üzere toplam 3 adet havuz bulunuyor. Denize sıfır konumda olan otelin, kendine özel plajı bulunmakta. Dilerseniz iskleden de denize girebilirsiniz. Plajda ve havuzda şezlong ve şemsiye ücretsiz. Depozito karşılığı plaj havlusu alabilirsiniz.
 
Yaz tatilinizde Kemer otellerini tercih ediyorsanız Larissa Akman Çamyuva'ı mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Yiyecek & İçecek

07:00 - 10:00 Kahvaltı, 12:30 - 14:30 Öğle Yemeği, 16:00 - 17:00 Beş Çayı (Kuru Pasta ve Kek), 19:00 - 21:00 Akşam Yemeği Otelin belirlediği markalar dahilinde, yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00 - 22:30 saatleri arasında ücretsizdir. Taze sıkma meyve suları, Türk kahvesi ve kapalı içecekler ücretlidir.

Aktivite & Etkinlik

Tatiliniz boyunca sizin ve sevdiklerinizin mutluluğu hiç eksik olmasın istedik. Profesyonel animasyon ekibimiz ile sabahtan geceye kadar eğlence durmaksızın devam ediyor. Sabah sporu ile başlayan animasyon aktiviteleri gün içerisinde havuz yarışamları ve havuz gösterileri ile devam etmekte. Hem çocuklar için hem de yetişkinler için aktiviteler bulunmaktadır. Akşamları ise sahne gösterileri, profesyonel gösteriler ve yarışmalar düzenlenmekte. Çocuklarınız için Mini Kulübümuz bulunmaktadır. Deneyimli Mini Kulüp personelimiz ile eğitici ve eğlendirici aktivitelerle musmutlu bir tatil geçirecekler.

Spa & Wellness

Otelimizde tatiliniz çok daha huzurlu geçmesi adına Spa hizmetleri verdiğimiz masaj ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Uzman terapistlerimizin yapacağı uluslararası masajlar, kese, köpük ve cilt bakımları ile kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Spa merkezinde alacağınız tüm hizmetler ücretlidir. 
*Ayrıca dilediğinizce kullanabileceğiniz Türk hamamı ve Sauna alanlarımız da bulunmaktadır. Bu alanlar ücretsizdir.

Plaj - Deniz - Havuz

Otelimizde 1 adet açık havuz, 1 adet çocuk havuzu ve 1 adet kaydıraklı havuz olmak üzere toplam 3 adet havuz bulunmaktadır. Denize sıfır konumda olan otelimizin, kendine özel plajı bulunmaktadır. Dilerseniz iskeleden de denize girebilirsiniz. Plajda ve havuzda şezlong ve şemsiye ücretsizdir. Depozito karşılığı plaj havlusu alabilirsiniz.

İletişim Bilgileri :

Sarioren Mah., Turizm Bulvari No:4, 07990 Camyuva Kemer/Antalya

- REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail: İnfo@larissahotels.com

Web : http://larissahotels.com/tr/larissa-akman

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved