Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Larissa Sultan Beach Hotel

Otelimiz 137 odadan oluşmakta. Odalarımızda tatil boyunca ihtiyacınız olabilecek tüm eşyalar mevcut. Kendinizi evinizdeymiş gibi hissetmeniz için sıcak bir ortam olarak dekore edilen odalarımızda ferah bir tatil keyfi sürebilirsiniz.
 
Larissa Sultan's Beach Her Şey Dahil konseptinde yiyecek & içecek hizmeti sunmaktadır. Otelimizin ana restoranında yiyeceğiniz ana öğünler, snack barlarımızdan alabileceğiniz atıştırmalık yiyecekler ve sabahtan geceye kadar sunulan alkollü ve alkolsüz içecekler açık büfe ve self servis olarak ücretsiz sunulmaktadır.
 
Otelimizde sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için tüm hizmetler mevcut. Bunlardan bir tanesi animasyon ve aktivite hizmetleri. Animasyon ekibimizin hazırladığı yarışmalar, sportif faaliyetler ve gösteriler ile çocuklarınızla ve sevdiklerinizle beraber en keyifli tatilinizi geçireceksiniz. İstediğiniz zaman katılabileceğiniz aktiviteler de otelimizde mevcut. Larissa Sultan's Beach denize 100 metre konumda bulunmaktadır. Otelimize ait kum-çakıl karışık plaj alanı bulunmaktadır. Otel içerisinde 1 adet açık havuz ve 1 adet kaydıraklı çocuk havuzu bulunmaktadır. Havuzda ve plajda şezlong, şemsiye ve minder ücretsizdir.
 
Spa merkezimizde masaj, kese, köpük ve kuaför hizmetlerimizden ücretli olarak faydalanabilirsiniz. Ayrıca Türk hamamı, Sauna ve dinlenme odası imkanları da mevcut. Yorgunluğunuzdan arınıp huzurlu ve mutlu bir tatil geçirmek istiyorsanız Spa merkezimizi mutlaka ziyaret edin. Formunuzu korumak ve spor dolu bir tatil geçirmek isterseniz otelimizin fitness salonu da bulunmaktadır.
 
Kemer otelleri içerisinde konum ve hizmet olarak en iyi otellerden biri olan Larissa Sultan's Beach'de bol aktivite, güleryüzlü hizmet ve huzurlu bir ortam bulunuyor. Eğlenceli ve unutulmaz bir tatil yaşamak isterseniz sizleri misafir etmekten memnuniyet duyarız.

Yiyecek & İçecek
 
07:00 - 10:00 Kahvaltı 12:30 - 14:00 Öğle Yemeği 14:00 - 16:00 Atıştırmalık Fast Food 17:00 - 17:30 Çay Saati (İkramlar İle) 19:00 - 21:00 Akşam Yemeği Konsept dahilindeki yiyecekler açık büfe ve self servis şeklinde ücretsiz sunulmaktadır. Barlar Lale Lobby Bar (Alkollü - Alkolsüz İçecekler) Pool Bar (Alkollü - Alkolsüz İçecekler) Beach Bar (Alkolsüz İçecekler) Beach Bar 10:00 - 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Diğer barlar 10:00 - 22:00 arası hizmet verir. Otel yönetiminin belirlediği markalar dahilinde yerli alkollü ve alkolsüz içecekler konsept saatleri içerisinde ücretsiz ve sınırsızdır. Yabancı içecekler, kapalı içecekler ve taze sıkma meyve suları ücretlidir.
 
Aktivite & Etkinlik
 
Otelimizde gün boyu aktivite ve animasyon hizmetleri mevcut. Sevdiklerinizle beraber doyasıya eğleneceğiniz aktivitelerimiz: Gündüz animasyonları, havuz yarışmaları, havuz başı gösteriler, sportif faaliyetler, sabah sporu, turnuvalar, çocuklar için mini kulüp ve çocuk animasyonları. Akşamları ise sahne gösterileri, profesyonel gösteriler, dans gösterileri, tiyatro, yarışmalar, mini disko ve özel temalı geceler düzenlenmektedir. Bireysel olarak katılabileceğiniz fitness salonu ve bilardo aktivitelerimiz mevcuttur.
 
Spa & Wellness
 
Spa merkezimizde uzman ekibimizden masaj, kese, köpük ve kuaför hizmetlerini ücretli olarak alabilirsiniz. Spa merkezi içerisinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Türk hamamı, sauna, dinlenme odası ve ısıtmalı havuz alanları mevcuttur. Tatilinize daha fazla huzur katmak isterseniz Spa merkezimizi ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.
 
Plaj - Deniz - Havuz
 
Otelimiz denize 100 metre mesafededir. Kum-çakıl karışık plaj alanında otelimize özel alan mevcuttur. Otel içerisinde 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kaydıraklı çocuk havuzu bulunmaktadır. Havuzda ve plajda şezlong, şemsiye ve minder ücretsizdir. Spa merkezimizde içinde oturabileceğiniz ısıtmalı havuzumuz bulunmaktadır.

İletişim Bilgileri :

Çamyuva Mahallesi, Uzuncinar Mah Turizm Cad 90 Sok No 11, 07980 Kemer/Antalya

- REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail : info@larissahotels.com

Web : http://larissahotels.com/tr/sultan-beach-hotel

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved