Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

City Point Beach & Spa Hotel

1950 yıllarda kültürel ve tarihi bir hazine üzerine kurulu Mezopotamya’da inşaat ve konaklama sektörü ile başladığımız yolculuğumuza Ege’nin gözde tatil beldelerinden Didim’de hizmete açtığımız City Point Beach & Spa Hotel ile devam etmekteyiz.

Geçmiş tecrübelerimizden, kültürel ve tarihi zenginliklerimizden aldığımız ilham ile Anadolu misafirperverliğini yansıtarak bölge turizmine yeni bir soluk getireceğiz.

Didim’in huzurlu havasının keyfini konforlu ve lüks tesisimizin tüm alanlarında çıkarabileceğiniz bir hizmet sunmak önceliğimizdir.

City Point Beach & Spa Hotel, Ege Denizi’ni ve Altınkum Plajı’nı kucaklayan eşsiz bir manzaraya sahiptir. Altınkum Plajı’nda City Point Beach & Spa Hotel misafirleri için hazırlanmış olan alanda misafirlerimiz kendilerini özel issedebilirler.

Didim’in ünlü gece kulüpleri ve barlarına çok yakın bir mesafede olmak misafirlerimize hem otel aktivitelerinin hem de şehrin gece hayatının zevkini yaşama şansı sunmaktadır. Misafirlerimiz çocuklarını akşamları Mini Club personeline emanet ederek, sevdikleri ile birlikte Didim gecelerini keşfedebilir, diledikleri eğlenceğeyi deneyimleyebilirler.

İletişim Bilgileri:

Adres : Altınkum, 83. Sk. No: 1/A, 09270, Didim/Aydın

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 - Telefon/Whatsapp // 0850 305 46 27)

Mail: info@citypointhotel.com.tr

Web:  https://www.citypointhotel.com.tr

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved