Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Bircan Otel Bodrum
 
Bircan Otel, kum, deniz, güneş ve renkli gece hayatı ile oldukça ideal bir tatil bölgesi olan Bodrum Merkez'de yer almaktadır. Tesis, kaliteli ve güler yüzlü bir hizmet anlayışı ile keyifli bir tatil imkanı sunmaktadır.
 
Bircan Otel, sade bir şekilde dekore edilmiş, misafirlerin konforu ön planda tutularak tasarlanmış 26 oda ile hizmet vermektedir. Odalarda; klima, mini bar, elbise dolabı, televizyon, uydu yayınları, kaliteli yatak takımı, makyaj aynası, tuvalet ve kablosuz internet erişimi bulunmaktadır. Ayrıca özel bir banyoya sahip olan odalar 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi, havlu ve banyo malzemeleri ile donatılmıştır. Evcil hayvan kabul etmeyen tesisin odaları, düzenli olarak temizlenmektedir. Tesis odalarına giriş saat 12:00'ten itibaren başlamaktadır. Odalardan çıkış saati ise en geç 12:00'dir.
 
Bircan Otel, konukları doğal ürünlerin yer aldığı geniş yelpazeli menü seçeneğine sahip sabah kahvaltısı ile güne hazırlamaktadır. Tesis, kum ve çakıl karışık plaja 10 dakika yürüme mesafesinde konumlanmış olup, denize alternatif arayan konuklar için şezlong ve şemsiyeler ile donatılmış açık yüzme havuzuna sahiptir. Konuklar, hafif atıştırmalık ve keyifli içeceklerin servis edildiği havuz kenarı barında küçük molalar verebilirler. Otelin 24 saat açık olan resepsiyonunda; emanet kasası, bagaj muhafazası ve danışma hizmeti verilmektedir. Birden fazla dil bilen personeli ile hizmet veren tesiste çamaşır yıkama servisi, kuru temizleme ve araba kiralama servisi hizmeti sağlanmaktadır.
 
Bircan Otel, Bodrum Marina'ya 5 dakika yürüme mesafesindedir. Pan Pan Cafe'ye 100 metre, gemibaşı ,sünger pizza, musto, marina yat cluba, moya, yelken restoranta 6 yada 7 dakika yürüme mesafesindedir. Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'ne 900 metre, Bodrum Osmanlı Tersanesi'ne 300 metre, Mindos Kapısı'na 400 metre, Gencel Water Sports'a 1 km, Gümbet Water Sports'a 1 km mesafededir.. Tesisimizin bulunduğu caddede park yasağı olmadığı için otelin önüne yada ilersine park yapılabilir.
 
İletişim Bilgileri:
 
Adres:  Eski Çeşme Mahallesi Cafer Paşa Caddesi No:8, Bodrum/Muğla
 
- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)
 
Mail:  info@bircanotel.com
 
Web: https://bircanotel.com/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved