Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Yelken Mandalinci Hotel & Spa
 
Yelken Hotel olarak hayallerinizin ötesinde ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamanız için siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini ilke olarak kabul etmiş ekibimiz ve hertürlü konforunuz düşünülerek inşaa edilmiş tesislerimiz ile sizlere hizmet sunmaktan onur duyarız. 
 
Deniz, güneş ve kumun tadını doyasıya çıkarabileceğiniz, animasyon aktiviteleri ile gün boyu eğlencenin tadına varacağınız, Restorant ve A la carte larımızda birbirinden güzel lezzet deneyimleri yaşayabileceğiniz, huzur ve sağlığınız için dizayn edilmiş SPA merkezlerimizde bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirebileceğiniz bir tatil için 2006 yılında Yelken ailesi olarak çıktığımız yolculuğumuza sizleride davet ediyoruz.

İletişim Bilgileri :

Turgutreis, Belediye Cd. No:19, 48960 Bodrum/Muğla

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08)

E-mail : mandalinci@yelkenhotels.com.tr

Web : http://mandalinci.yelkenhotels.com.tr/

Konum

Yorumlar

  • Sevtap Elgay tarih : 10.06.2024

    RetireePass’in aracı olmasıyla Yelken Mandalinci Hote l& Spa'da arkadaşlarımla birlikte çok güzel bir tatil yaptık. Odamız ferah ve tertemizdi. Personel çok ilgili ve güler yüzlüydü. Tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum, tekrar gitmek isterim , her şey için teşekkürler

  • Ali çoban tarih : 4.06.2024

    Tekrar gitmeyi değer öneririm Otel konum olarak odalar ve personel hizmet çok güzel özellikle yemekleri gayet güzeldi spa hamam sınırlama yok ve çok güzeldi ve temizdi. Çok otele göre daha güzeldi

  • M İhsan Ataün tarih : 2.06.2024

    7 gün tatil yaptık teşekkürler Tanju bey teşekkürler retireepass

  • Melahat demir tarih : 23.05.2024

    Retireepass.com sitesinden incelemelerim sonucunda ,konumu ve uygun fiyatı nedeniyle bu oteli buldum.Retireepass'in yardımı ve destekleri sayesinde Yelken Mandelinci Hotel'e eşim, ben ve iki arkadaşımla geldik. (20 Mayıs 2024) Şu anda buradayız . Odalar ,banyolar oldukça geniş. Rahat rahat yayilarak yerlesebiliyorsunuz. .Eksiği balkonda ıslak çamaşırlarınızı kurabileceğiniz herhangi bir aparat,ip vb yok. İlgililere bildirdik. Çalisanlar sempatik ve güler yüzlü. İsteklerinizi anında yerine getiriyorlar. Yemekler guzel, temizlik özenle yapılıyor. Merkezde olması avantaj. Otelden çıkıp sıkılmadan yürüyüş yapabiliyor, isterseniz vitrinlere bakıp alışveriş de yapabiliyorsunuz. .Biz keyifle, özgürce bir tatil geçiriyoruz .Tanju Bey'e ve otel çalışanlarına kendim ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Keyifli ,ekonomik tatil isteyenler buyursunlar ,gelsinler diyorum Yabancılar bizden önce bu güzel Hotel'i keşfedip gelmişler bile. Yabancı çok. Türkler az... M.Boddington.

  • Fikret Turgut tarih : 22.05.2024

    Üç gün boyunca çok güzel bir tatil yaptık. Emeği geçen herkese teşekkürler. Çalışanların ilgisi, övgüye değer davranışları, otelin konumu, ulaşımı kısaca her zaman gidilebilecek bir yer.

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved